News

Fenomen spectaculos la Mamaia. Turiștii prezenți pe plajă, uluiți de ceea ce au văzut. Video

20.06.2020 | 20:52
Fenomen spectaculos la Mamaia Turistii prezenti pe plaja uluiti de ceea ce au vazut Video
ADVERTISEMENT

Un fenomen al naturii spectaculos și rar a putut fi observat sâmbătă după-amiază la Mamaia. Turiștii prezenți pe plajă au fost uimiți de ce au văzut pe cer.

În contrast cu apa liniștită a mării, o pătură de nori negri joși au acoperit cerul stațiunii de pe litoral.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți pe plajă și în apă au imortalizat imediat momentul unic de pe cerul de la Mamaia.

Fenomen meteo rar pe litoral. Turiștii prezenți la Mamaia, impresionați

Sâmbătă, în timp ce multe zone ale țării se confruntau cu furtuni violente de vară, și cerul de pe litoralul țării noastre s-a întunecat brusc și anunța o ploaie severă.

Turiștii din stațiunea Mamaia au putut vedea un adevarat spectacol al norilor. Surprinzător, norii nu i-au speriat pe cei aflați pe plajă, iar foarte multi dintre ei au rămas minute în șir să admire frumosul spectacol al naturii.

ADVERTISEMENT

Mamaia, furtuna, vremea, litoral

Mamaia ⛈️⚡⛈️⚡ În această după-amiazăIasi de poveste by Ionut Birsan

Nai-post ni Meteoplus noong Sabado, Hunyo 20, 2020

Acest final de săptămână se anunță unul bun pentru cei care doresc să meargă sau sunt deja la malul Mării Negre din România.

Conform meteorologilor, sunt prognozate temperaturi maxime care pot să ajungă și la 29 de grade. Cu toate acestea, pe litoral, la fel ca în restul țării, este în vigoare și o avertizare de cod galben de furtuni.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă și duminică sunt anunțate maxime de 26-29 de grade Celsius, care însă se vor resimți la malul mării precum 32 de grade Celsius.

Restul țării, sub vreme capricioasă

Aproape toată România s-a aflat sâmbătă sub cod portocaliu sau galben de instabilitate. De duminică, de la ora 10:00, până marți, tot la ora 10:00, în toată țara vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii.

ADVERTISEMENT

Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp. Conform ANM, gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării și în prima jumătate a săptămânii viitoare.

ADVERTISEMENT