Life

Fenomen straniu pe o plajă din SUA. Ce au putut să găsească oamenii care au ajuns acolo. Imaginile sunt înspăimântătoare

Un fenomen bizar a înspăimântat locuitorii din SUA. Ceea ce au găsit oamenii pe plajele din Texas este demn de un film horror.
19.05.2023 | 07:55
Fenomen straniu pe o plaja din SUA Ce au putut sa gaseasca oamenii care au ajuns acolo Imaginile sunt inspaimantatoare
Fenomen ciudat și înspăimântător pe plajele din SUA Texas Păpuși
ADVERTISEMENT

Un fenomen straniu a avut loc în SUA exact pe plajă. Când vorbim despre plajă cu toții ne ducem cu gândul la soarele arzător, plajele goale cu nisip și valurile mării. Relaxarea este primul cuvânt care ne vine în minte și în niciun caz nu ne așteptăm la altceva. Locuitorii din SUA însă au avut parte de șocul vieții atunci când au ajuns la plajă.

Fenomen straniu petrecut pe o plajă din Texas

Locuitorii din Texas profită de vremea bună și plajele cu soare arzător deseori. Din păcate pentru ei, ceea ce avea să fie o zi de relaxare s-a transformat într-un coșmar. Aceștia au avut parte de un șoc atunci când au mers pe plajă. Printre sezlonguri și umbreluțe, oamenii au descoperit aproximativ 30 de păpuși “demne” de un film de groază.

ADVERTISEMENT

Aceste păpuși au înspăimântat localnicii și, de parcă nu era îndeajuns, alături de ele oamenii au mai descoperit un mesaj. Acum, cei mai mulți dintre ei au intrat în panică și concep un plan se “salvare”

Acest fenomen a fost însoțit de un mesajul dubios

Fenomenul și mai straniu este că, pe lângă cele aproape 30 de păpuși, localnicii au descoperit și alte obiecte. Printre acestea se numără o Biblie, un mesaj din Jamaica într-o sticlă și, poate cel mai bizar, un picior prostetic. Biblia și mesajul din sticlă au terifiat locuitorii din Texas. Mulți dintre ei cred că ar fi vorba despre fenomene paranormale.

ADVERTISEMENT

Fenomenul straniu se petrece de peste un an. Ce explicații au dat autoritățile

Localnicii susțin că astfel de fenomene se întâmplă deja de mai bine de un an. Dacă primele dăți, oamenii au sesizat doar câteva obiecte ciudate, acum cele peste 30 de păpuși i-a îngrozit. Speriați, locuitorii din Texas își pun întrebări. Experții sunt de părere că nu ar fi vorba despre vreo farsă, ci au găsit o explicație aparent logică.

Teoria lor ar fi că aceste păpuși de coșmar provin din locuri îndepărtate. Mai exact, din Africa de Vest, Brazilia, Mexic, cât și din diverse țări din Caraibe. Astfel, obiectele respective ar ajunge în ocean, iar în timp, curenții le aduc pe plaja din Texas.

ADVERTISEMENT

Fenomenul șocant va deveni profit pentru autorități

Locuitorii din Texas nu sunt de acord cu teoria experiților. Mulți dintre ei plănuiesc deja să se mute și fac demersuri în acest sens. Casele lor au fost puse la vânzare, însă deja s-a dus vorba fenomenelor ciudate care se întâmplă acolo.

Ceea ce le alimentează frica este că acest caz nu a fost unul izolat. Aceste păpuși apar pe plajele din Texas de mai bine de un an. Autoritățile însă au altă soluție mai potrivită, spun ei. Acestea vor să scoată la licitație cele peste 30 de obiecte înspăimântătoare. Profitul câștigat de pe urma acestora va merge către cauze caritabile. În acest fel, lumea scapă de spaimă, iar cei care au nevoie primesc ajutorul mult dorit.

ADVERTISEMENT
Tags: