Fenomen rar surprins pe cerul din Eforie Nord. Localnicii, dar și turiștii au avut ocazia să vadă pentru prima dată așa ceva. Cei mai rapizi, au scos telefonul și au făcut câteva poze pe care le-au distribuit în mediul online.
Un fenomen unic surprins pe cer, în Eforie Nord, a reușit să îi împartă pe români în două tabere. În timp ce unii pun totul pe seama naturii, alții sunt de părere că doar Divinitatea putea transmite un asemenea semn.
Cerul din România a devenit scena unor fenomene uimitoare. Anul acesta, românii au avut ocazia să admire Aurora Boreală, un adevărat spectacol de culori, dar se pare că nu este singurul.
Recent, în Eforie Nord, a avut loc un fenomen pe care mulți nu și-l pot explica. Luna era învăluită într-un con puternic de lumină, în timp ce norii păreau că formează un tunel în jurul ei.
Românii care au apucat să facă poze, nu s-au putut abține și le-au urcat pe platformele sociale. Acolo, a început o întreagă dezbatere, iar fiecare și-a exprimat punctul de vedere care ar fi putut justifica fenomenul rar.
Unele voci sunt de părere că fenomenul din Eforie Nord este ceva natural, care nu ar trebui să ridice prea multe semne de întrebare. În schimb, alții consideră că este un semn divin care prevestește ceva.
La polul opus, au existat și persoane care nu au dat crezare niciuneia dintre ipoteze. Acestea susțin că imaginile au fost editate special pentru a crea controverse.
”Ochiul lui Dumnezeu”, ”Ce farisei ipocriți pot fi unii! Chiar așa, vă închinați la orice făcătură de montaj foto?”, sunt doar câteva dintre reacții.
Fenomenul din Eforie Nord nu este singurul care a apărut pe cerul de la malul mării. Recent, deasupra Constanței, a fost zărită o lumină misterioasă. Aceasta se pare ca a provenit de la un meteorit care se îndrepta cu viteză către Pământ.
În vara acestui an, la un fenomen spectaculos au asistat și locuitorii din Hunedoara. După două furtuni puternice, pe cer au apărut norii mammatus, care nu pot fi observați prea des.
Pe lângă aceste fenomene, în ultima vreme, românii au mai putut admira și câteva apusuri superbe. Nu de puține ori, cerul a căpătat nuanțe de portocaliu intens sau chiar de roz înainte de lăsarea serii.