A încasat un cartonaş roşu doar pentru că şi-a spus numele!

Filon Stan   
in Fotbal international
07/03/2018, 16:20
A încasat un cartonaş roşu doar pentru că şi-a spus numele!

O întâmplare ruptă parcă din filmele cu Stan şi Bran vine din Anglia! Un fost jucător al lui Arsenal a încasat un cartonaş roşu doar pentru că şi-a spus numele! 

Sanchez Watt, în vârstă de 27 de ani, a fost atacant la juniorii lui Arsenal, iar acum evoluează pentru Hemel FC, dintr-o ligă inferioară. Întâmplarea care va rămâne în istoria fotbalului s-a petrecut în meciul disputat în compania formaţiei East Thurrock. 

Un jucător a încasat roşu după ce i-a spus arbitrului cum îl cheamă

Fotbalistul a lovit o minge după fluierul centralului, iar acesta i-a dat primul galben. Arbitrul l-a întrebat apoi cum îl cheamă, iar jucătorul a spus „Watt”.  Arbitrul a înţeles, însă, „What?” şi a întrebat încă o dată. Fotbalistul a spus din nou, dar centralul a crezut că acesta îl ia peste picior. Arbitrul nu a stat pe gânduri şi i-a arătat lui Watt cartonaşul roşu. Un coechipier a intervenit însă şi i-a explicat arbitrului neînţelegerea, iar acesta l-a iertat pe jucător. Watt a marcat pentru echipa sa, care s-a impus cu 2-0.

Închide ×

FANATIK.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a FANATIK.RO cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.

Am înțeles