News

Fenomene astrologice care tulbură nativii. Cum afectează Neptun Retrograd fiecare zodie din horoscop

21.06.2019 | 12:27
Fenomene astrologice care tulbura nativii Cum afecteaza Neptun Retrograd fiecare zodie din horoscop
Neptun Retrograd aduce schimbări majore la toate zodiile Sursa foto: astrocafe.ro

Neptun simbolizează iubirea nedefinită și sentimentele colective pentru tot ce ne înconjoară. Această planetă aduce cu sine definirea eu-ului interior, detașarea de materialitate, dar și manifestarea iertării. Vechile valori îl vor însoți pe nativ și în viața actuală, iar amintirea șederii în altă lume trebuie să aducă iertare. Pe scurt, viața trebuie acceptată așa cum este și iubită până la capăt. Se spune că momentul în care Neptun este Retrograd indică o viață trăită în Atlantida. 

Nativii în Neptun Retrograd au acțiuni greu de înțeles

Acțiunile nativilor în Neptun Retrograd sunt greu de înțeles și de descifrat. Motivațiile lor sunt legate de percepții care au legătură directă cu spiritul. Acești nativi văd dincolo de iluzii și aparențe, dar nu pot spune ceea ce știu fiind conștienți de limitările limbajului. Neptun devine Retrograd pe 21 iunie, vineri și rămâne așa până în data de 27 noiembrie.

Berbec

Neptun Retrograd îți strică zenul spiritual în momentul în care te pune față în față cu anumite lucruri. Important este să rămâi sincer cu eu-ul interior. Nativii din această zodie vor avea parte de activarea karmei și a casei visurilor.

Taur

Ai timpul necesar pentru a reevalua relațiile cu cei din jurul tău, vezi cine îți este prieten și cine dușman. Ai mare grijă pe cine păstrezi în preajma ta pentru că nimeni nu va fi alături de tine pentru totdeauna. Fii „open mind” (deschis la minte) și vezi adevărul din fața ta.

Gemeni

Ai multe planuri pe plan profesional, dar pentru acestea ai nevoie de multă ambiție și încredere în sine. Vei depune mult efort și sacrificii până vei culege roadele, însă rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Nu îți este teamă să faci anumite schimbări.

Cum afectează Neptun Retrograd fiecare zodie din horoscop
Neptun Retrograd aduce schimbări majore la toate zodiile. Află cum afectează fiecare zodie în parte
Sursa foto: avantaje.ro

Rac

Nativii din această zodie primesc un plus de la Neptun Retrograd care îți lipmezește și aduce claritate în amalgamul de gânduri. După ce se vor descurca toate ițele vei descoperi ce vrei să faci și pe ce drum vrei să mergi. Este o perioadă profundă din punct de vedere spiritual.

Leu

Cei născuți în zodia leu evoluează lent, dar sigur. Se pare că, Neptun Retrograd va aduce lumină în viața ta și te va scoate din zona de confort în care te-ai plafonat în ultima perioadă. Ai nevoie să depășești anumite etape care te vor ajuta să evoluezi.

Fecioară

Ai mai multe neînțelegeri cu persoanele din jurul tău, dar în clipa în care vei comunica și îți vei expune punctul de vedere totul va căpăta un alt sens. Abia apoi vei avea parte de o perioadă de claritate și vei învăța că și compromisurile pot fi bune în anumite situații.

Balanță

Dacă până în acest moment nu ai descoperit ceea ce e bine pentru tine, acum, în sfârșit vei deschide ochii și vei vedea care sunt lucrurile ce îți fac plăcere cu adevărat. Poate fi o perioadă stresantă așa că ai mare grijă de sănătatea ta.

Scorpion

Nativii acestei zodii sunt romantici, creativi și originali. Neptun Retrograd aduce numai lucruri bune în privința lor. Aceștia reușesc să exceleze și să facă față cu brio în orice domeniu ar alege. Dacă îți deschizi sufletul și mintea, toată energia creativă te va acapara.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt firi sensibile, care au nevoie de compasiunea și înțelegerea celor din jurul lor. Te simți dezamăgită/dezamăgit când persoanele dragi nu-ți oferă aceleași sentimente. Ai nevoie de mai mult timp pentru vindecare.

Capricorn

Vărsător

Nativii acestei zodii vor afla care sunt lucrurile care merită cu adevărat. Trage linie și doar apoi vei putea lua cele mai bune decizii. Pe plan financiar s-ar putea să apară niște cheltuieli nedorite și neașteptate.

Pești

Cei născuți în zodia pești sunt creativi și mereu gata să-i ajute pe oamenii care au nevoie de ajutorul lor. Te descurci în orice situație chiar dacă nu vezi mereu lucrurile foarte clar. Persoana iubită are nevoie de atenția ta.