Sporturi

Fenomenul Bianca Andreescu și-a aflat adversarul în semifinalele Indian Wells! „Eu cred în mine, cred că totul este posibil”

14.03.2019 | 08:25
Fenomenul Bianca Andreescu sia aflat adversarul in semifinalele Indian Wells Eu cred in mine cred ca totul este posibil
ADVERTISEMENT

Fenomenul Bianca Andreescu și-a aflat adversarul în semifinalele Indian Wells! Jucătoarea canadiană de origine română a executat-o fără drept de apel pe mult mai experimentata Garbine Muguruza și a ajuns acum în penultimul act al turneului californian. După un traseu complicat, lucrurile nu se liniștesc pentru Andreescu. Elina Svitolina stă în calea ei în drumul spre finală, după ce sportiva din Ucraina a scos-o din joc pe Marketa Vondrousova, nimeni alta decât cea care a eliminat-o în optimi pe Simona Halep.

Fenomenul Bianca Andreescu și-a aflat adversarul în semifinalele Indian Wells!

Andreescu a fost aplaudată la scenă deschisă de publicul prezent în arenă după ce a încheiat meciul cu a 20-a jucătoare a lumii. „Wozniaki, Venus Williams, Dominika Cibulkova și acum Muguruza, câștigătoare a două Grand Slam-uri. Să ne oprim un moment și să savurăm acest moment incredibil pentru tine. Felicitări! ”, au fost cuvintele adresate sportivei de reporterul care a intervievat-o pe teren

ADVERTISEMENT
Fenomenul Bianca Andreescu și-a aflat adversarul în semifinalele Indian Wells! Andreescu
Bianca Andreescu joacă a treia semifinală a anului

Svitolina, adversar pentru finală

Elina Svitolina, a șasea jucătoare clasată în WTA reprezintă piatra de încercare acum pentru Andreescu. Ucraineanca a avut nevoie de set decisiv în partida cu Marketa Vondrousova, încheiată 4-6, 6-4, 6-4, după două ore și 13 minute. Pentru Andreescu e doar un meci ca oricare altul.„Cred în mine, pentru că eu cred că totul e posibil, știu că am spus-o de multe ori, dar chiar e adevărat”, a mai spus jucătoarea care reprezintă Canada în circuitul WTA.

* 152 este locul pe care a început anul Bianca Andreescu în clasamentul WTA