Fenomenul Bolt! Jamaicanul a încetinit în semifinale la 200 de metri să îşi aştepte adversarul

Marian Popovici   
in Sporturi
18/08/2016, 10:49
Fenomenul Bolt! Jamaicanul a încetinit în semifinale la 200 de metri să îşi aştepte adversarul

Usain Bolt scrie istorie şi la Rio. Campion olimpic la 100 de metri, jamaicanul ţinteşte alte două titluri: la 200 de metri liber şi cu ştafeta de 4×100 de metri.

În semifinale, Bolt a cîştigat seria lui cu 19,78, devansîndu-l pe canadianul Andre de Grasse care a stabilit recordul naţional cu 19,80.

Cei doi s-au amuzat pe ultimii metri din cursă. Jamaicanul l-a aşteptat pe de Grasse şi chiar dacă sprinterul canadian a încercat să îl depăşească, Bolt tot a trecut în faţa lui:

“I-am spus lui Andre: de ce alergi aşa de repede, nu este decît o semifinală… Mîine va fi o super-cursă”, a comentat Bolt.

Justin Gatlin, rivalul lui Usain Bolt, a dezamăgit. El a încheiat cursa cu timpul de 20,13, insuficient pentru calificarea în finală.

VEZI VIDEO CURSA LUI BOLT:

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×