Sport

Fenomenul MMA, tot mai iubit de foștii fotbaliști. Un fost portar de la Rapid se pregătește să intre în cușcă

După Giani Kiriță, un alt fost fotbalist va intra în cușca MMA. Săptămâna viitoare își va face debutul în galele de arte marțiale mixte.
27.09.2022 | 12:25
Fenomenul MMA tot mai iubit de fostii fotbalisti Un fost portar de la Rapid se pregateste sa intre in cusca
Un fost portar al echipei Rapid va debuta, săptămâna viitoare, în cușca MMA. Sursa foto: captură video Digisport
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu nu a apucat să-și facă un nume ca fotbalist, deși a jucat la FCSB și la Rapid. Și-a încercat norocul și în reality show-uri TV, iar acum speră că va deveni un luptător de temut în cușca MMA.

Ștefan Ciuculescu: ”Să vă așteptați la o nebunie”

În vârstă de 29 de ani, fostul portar mărturisește că deși e pasionat de kickboxing, disciplină pe care o practica în paralel cu fotbalul, nu se aștepta să i se propună să lupte într-o gală profesionistă.

ADVERTISEMENT

A acceptat provocarea și promite să facă spectacol în cușcă. Va disputa primul meci oficial în artele marțiale mixte marțea viitoare și speră să-i calce pe urme lui Giani Kiriță. Fostul căpitan al lui Dinamo a debutat spectaculos în cușcă.

”Mă pregătesc pentru o viitoare gală care va avea loc pe 27 septembrie, RXF 42, unde mă voi lupta cu Marius Crăciun. În paralel cu fotbalul, când aveam timp, bună dispoziție sau nervi, veneam în sala de kickboxing.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu m-am gândit că voi urca în ring. S-a ivit oportunitatea asta și am acceptat-o cu încredere. Trebuie să vă așteptați la ceva frumos, la o nebunie. Va fi un spectacol în cușcă”, a spus fostul fotbalist, la Digisport.

Ciuculescu a fost legitimat la Rapid când echipa evolua în liga a 4-a

Ștefan Ciuculescu a activat ani buni în fotbal. În urmă cu 10 ani era legitimat la FCSB, dar a evoluat doar la echipa secundă a clubului patronat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă la Rapid a mai jucat la Metalul Reșița, CS Balotești, Viitorul Axinte și Viitorul Domneși. La gruparea giuleșteană a fost legitimat în perioada în care feroviarii evoluau în al patrulea eșalon.

A obținut două promovări cu Rapid, în liga a treia și în Liga 2 Casa Pariurilor însă, atunci când contractul i-a expirat oficialii din Giulești nu i-au mai prelungit angajamentul. Fostul fotbalist spune că dintotdeauna a avut spirit de luptător, doar că la nervi lua la pumni și picioare sticlele de apă.

ADVERTISEMENT

”Îmi vărsam nervii în vestiar și când eram la Rapid, de obicei pe sticlele de apă. Am avut un colectiv foarte frumos, începând de la Liga 4, terminând cu Liga 2, când mi-am terminat contractul. Iubesc acest club și le mulțumesc pentru tot”, a povestit Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT
Tags: