Sport

Ferencvaros – CSM Bucureşti 31-30. “Tigroaicele” pierd după un nou final dramatic. Golul decisiv, în ultimele secunde. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Ferencvaros - CSM Bucureşti, care are loc sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 17:00 în etapa a 7-a a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin
13.11.2021 | 18:30
Ferencvaros  CSM Bucuresti 3130 Tigroaicele pierd dupa un nou final dramatic Golul decisiv in ultimele secunde Video
ADVERTISEMENT
13-11-2021
15:11

Ferencvaros - CSM București 31-30, în Liga Campionilor

CSM București pierde în Ungaria, cu Ferencvaros, scor 30-31. A fost o nouă partidă decisă în ultimele secunde și, din nou, “tigroaicele” au pierdut. Asta în ciuda faptului că reușiseră să egaleze pe final, după o repriză în care a recuperat dezavantajul de la pauză. Ferencvaros a dat golul victorie în ultimele secunde.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei. Video

Min. 60: 31-30. Final. Ferencvaros marchează la ultima fază și câștigă.

Min. 52: CSM București a avut șansa de a egala, dar a ratat mai multe ocazii. Unguroaicele s-au distanțat din nou ulterior.

Min. 45: CSM București joacă excelent în repriza a doua. 26-25.

Min. 38: Continuă să se marcheze foarte mult. 24-21.

Min. 30. Primă repriză cu multe goluri. CSM a dat senzația că poate să revină, dar unguroaicele au pus din nou un avans de patru goluri. 

Min. 22: După acel start ratat, CSM a echilibrat jocul.

Min. 15: Se marchează foarte mult în această primă parte a patidei. Este 11-7 pentru Ferencvaros.

Min. 7: CSM București a început slab partida și este deja condusă la trei goluri: 3-6.

Meciul Ferencvaros – CSM Bucureşti are loc sâmbătă, 13 noiembrie, cu începere de la ora 17:00 în cadrul etapei a 7-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este cel mai greu joc pentru fetele pregătite de selecţionerul Adi Vasile, pentru că evoluează pe terenul liderului grupei.

Unde se joacă meciul Ferencvaros – CSM Bucureşti

Confruntarea Ferencvaros -. CSM Bucureşti se dispută sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 17:00 în Elek Gyula Arena din Budapesta, care are 1300 de locuri. Fanii jucătoarele echipate în tradiţionalul alb-verde sunt extrem de zgomotoşi şi asigură o atmosferă incendiară la meciurile de acasă.

ADVERTISEMENT

La joc pot participa doar spectatorii care fac dovada existenţei certificatului verde de vaccinare cu doza completă. Ungaria are un procent destul de ridicat de populaţie vaccinată, aşa încât şi stadioanele şi sălile sunt pline de spectatori la evenimentele sportive.

Cine transmite la TV partida Ferencvaros – CSM Bucureşti

Partida Ferencvaros – CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 17:00, în Elek Gyula Arena din capitala Ungariei, în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi este televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci foarte greu pentru că FTC Cargo (Ferencvaros Torna Club) este neînvinsă, are patru victorii şi două remize şi este la această oră una dintre cele mai în formă echipe din Liga Campionilor. Asta deşi are o particularitate, lotul se bazează în cea mai mare măsură pe jucătoare autohtone, fiind scheletul echipei naţionale.

Ce jucătoare lipsesc din întâlnirea Ferencvaros – CSM Bucureşti

Nu era de ajuns pentru Adi Vasile că de o bună perioadă nu are la dispoziţie cele două jucătoare de bază pentru postul de extremă dreapta, Siraba Dembele şi Martine Smeets. La jocul de campionat disputat la mijlocul săptămânii CSM a mai primit o lovitură grea.

ADVERTISEMENT

S-a accidentat grav, poate reveni pe teren abia în şase luni în cel mai fericit caz, una dintre cele mai bune şi mai constante jucătoare din lot, Barbara Lazovic, a doua marcatoare a echipei după Cristina Neagu. Verdictul a fost crunt: ruptură de ligamente încrucişate.

Şi-au complicat viaţa în partida cu Brest-Bretagne

CSM Bucureşti ocupă locul 6, ultimul care dă dreptul la prezenţa în play-off la sfârşitul meciurilor din grupe, cu şase puncte: trei victorii şi trei eşecuri. Ar fi putut avea o poziţie mult mai bună şi mai sigură dacă etapa trecută nu ar fi făcut cel mai slab joc şi ar fi pierdut acasă cu Brest-Bretagne

ADVERTISEMENT

Bucureştencele şi-au făcut-o cu mâna lor, nu a fost adversarul mai bun, pentru că după ce s-au desprins la patru goluri şi au dat impresia că deţin clar controlul partidei au urmat minute de haos atât în apărare cât şi în acţiunile ofensive, permiţând franţuzoacelor să revină şi să treacă la conducere şi nici măcar pe final nu au fost în stare să aibă luciditate, făcând practic victoria cadou oaspetelor.

Cote la pariuri pentru jocul Ferencvaros – CSM Bucureşti

Ferencvaros este considerată şi de casele de pariuri drept echipa superioară în acest meci şi prin urmare cota primită la victorie este de 1,40. Dacă tigroiacele reuşesc să producă o surpriză atunci cota lor la victorie va fi de 3,875. Totodată, pentru un total de goluri de peste 51,5 în meci avem o cotă de 1,85.

Sunt nouă meciuri directe între cele două echipe, dintre care patru s-au jucat la Budapesta. La general scorul ne este favorabil, 6-3, pentru că până în 2020, când au fost spulberate la zece goluri la Budapesta, fetele lui Adi Vasile câştigaseră toate meciurile. Acum sunt şase succese pentru CSM şi trei pentru Ferencvaros.

ADVERTISEMENT