Cele mai citite

FEREŞTE-TE de ele! Pe ce meciuri nu TREBUIE să pariezi

Într-o zi lipsită de fotbal şi tenis, baschetul ne atrage atenţia, în special NBA-ul. Sezonul regulat se află în plină desfăşurare, cu majoritatea echipelor luptând pentru accederea în...
03.03.2014 | 11:00
FEREŞTE-TE de ele! Pe ce meciuri nu TREBUIE să pariezi
ADVERTISEMENT

Într-o zi lipsită de fotbal şi tenis, baschetul ne atrage atenţia, în special NBA-ul. Sezonul regulat se află în plină desfăşurare, cu majoritatea echipelor luptând pentru accederea în play-off. Două dintre meciurile care se vor disputa în această noapte ai face bine să le eviţi însă.

Brooklyn Nets – Chicago Bulls (Baschet, NBA)

ADVERTISEMENT

Ambele echipe sunt în mare formă, Brooklyn câştigând trei dintre ultimele patru dispute, iar Chicago având un bilanţ fabulos, cu nouă victorii în zece meciuri. Bulls s-au impus şi în ultimele trei confruntări directe, însă Nets joacă foarte bine la New York, unde au suferit numai două înfrângeri în ultimele trei luni.

Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves (Baschet, NBA)

ADVERTISEMENT

În vreme ce gazdele se chinuie să bifeze o victorie, oaspeţii joacă excelent, strângând cinci succese în ultima lună. Totuşi, atunci când vine în Denver, Minnesota nu se descurcă deloc bine. Din contră. Timberwolves au bătut numai de două ori pe arena celor de la Nuggets în ultimele 15 meciuri directe. Cele 18 eşecuri suferite de Minnesota în deplasare în actuala stagiune sunt un alt argument în favoarea ocolorii acestei confruntări.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri