Carousel hot news

Şiman nu vede nici un leu pe Ferfelea şi Curelea

UPDATE...
29.09.2013 | 18:10
Şiman nu vede nici un leu pe Ferfelea şi Curelea
Viorel Ferfelea.

UPDATE

CS U Craiova îi va legitima mîine pe foştii jucători ai Sportului, Viorel Ferfelea şi Costin Curelea. Deşi iniţial s-a zvonit că oltenii lui Olguţa vor plăti aproximativ 500.000 de euro pentru cei doi jucători, Vasile Şiman va rămîne cu buza umflată. Ferfelea şi Curelea au cîştigat litigiile pe care le avea cu Sportul şi vor fi legitimaţi de CS U Craiova din postura de jucători liberi.

Viorel Ferfelea (28 de ani) şi Costin Curelea (29 de ani) au semnat contracte pe trei sezoane, cei doi urmînd să se alăture lotului oltenilor la începutul săptămînii viitoare.

”Am semnat cu CSU Craiova, sînt foarte fericit pentru că de trei luni nu am mai jucat deloc. Le mulţumesc celor de la Clinceni că ne-au lăsat să ne antrenăm cu ei, astfel că sînt la un nivel fizic bun. Abia aşteptam să scap de la Sportul după o perioadă foarte grea pentru toţi cei care am avut litigii. Probabil că banii pe care îi mai aveam de luat de la Sportul nu-i voi mai primi, dar mă bucur că o să joc din nou fotbal, abia aştept!”, a spus Ferfelea pentru FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri