Cele mai citite

Ferguson RUPE tăcerea şi vorbeşte despre van Gaal!

Sir Alex Ferguson i-a luat apărarea lui van Gaal după debutul slab la Manchester United. Şeful ”diavolilor” pînă în urmă cu doi ani este de părere că olandezul are nevoie de mai mult timp...
Autor: Claudiu Melinte | 14.10.2014 | 08:34
Ferguson RUPE tăcerea şi vorbeşte despre van Gaal!

Sir Alex Ferguson i-a luat apărarea lui van Gaal după debutul slab la Manchester United. Şeful ”diavolilor” pînă în urmă cu doi ani este de părere că olandezul are nevoie de mai mult timp la club pentru a face performanţă. Mai mult de atît, fostul antrenor al lui United a făcut o comparaţie cu primele sale sezoane la club, care n-au fost deloc strălucite, primul trofeu fiind dobîndit după 3 ani şi jumătate de la instalare!

”El n-a înregistrat rezultatele pe care le aştepta, dar nici eu cînd am venit pentru prima oară la club n-am avut rezultatele pe care mi le doream. Atunci echipa avea nevoie de Sir Bobby Charlton. Oficialii echipei au fost alături de mine şi a fost o decizie excelentă. Odată ce m-am acomodat la club totul a fost bine. Louis trece prin acelaşi proces şi n-am nici un dubiu că va reuşi la Manchester United”, a declarat Sir Alex Ferguson.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!