News

Fermierul din România care a dat lovitura. Are o producție record de roșii. Care a fost secretul succesului

Fermierul din România care a dat lovitura se poate lăuda cu o producție record de roșii. Care a fost secretul succesului?
21.06.2024 | 08:07
Fermierul din Romania care a dat lovitura Are o productie record de rosii Care a fost secretul succesului
Fermierul din România care a dat lovitura. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fermierul din România care a dat lovitura a reușit să bifeze o producție record de roșii. În spatele acesteia stă însă un mare secret. Cum a reușit bărbatul să aibă rezultate remarcabile?

Fermierul din România care a dat lovitura

Până acum, 2024 a fost un an bun pentru unii fermieri, dar mai complicat pentru alții. Unele persoane s-au trezit cu recolta ruinată, din cauza secetei. Altele în schimb au bifat o producție record.

ADVERTISEMENT

Fermierul din România care a dat lovitura este una dintre aceste persoane. Este vorba despre Raul Matei, din localitatea Avram Iancu, județul Bihor. Bărbatul a reușit să obțină o producție record de roșii.

Care e secretul din spatele unei mari reușite? Acesta povestește că a utilizat produsele Daymsa, importate exclusiv în România de Natur Grup. Și se pare că într-adevăr, rezultatele au fost unele remarcabile.

ADVERTISEMENT

Fermierul din România este la a treia generație de fermieri din familia sa. Vrea să ducă tradiția mai departe, însă pe parcurs a demarat și alte colaborări interesante, care se pare că i-au adus doar beneficii.

Cum a reușit să obțină o producție record de roșii

Mai exact, Matei a ales să colaboreze cu Natur Grup, unic importator al produselor Daymsa în România, pentru a beneficia de inputuri de calitate în afacerea sa cu legume. Iar anul acesta, el a decis să folosească întreaga tehnologie Daymsa în cultura sa de tomate.

ADVERTISEMENT

A urmat fiecare recomandare în parte, astfel încât să obțină rezultatele dorite. Astfel, primul produs utilizat a fost Naturcomplet G. Acesta a fost aplicat încă din pregătirea patului germinativ și încorporat în sol înainte de plantarea răsadului de tomate.

După ce tomatele au fost plantate, acesta a aplicat prin fertirigare Naturamin WSP și Raiza Mix. Conform celor de la Agrointel, Naturamin WSP a ajutat la reducerea stresului transplantării. De cealaltă parte, cea de a doua soluție a ajutat la creșterea rădăcinii și la fixarea ei în sol.

ADVERTISEMENT

Iar rezultatele nu au încetat să apară la scurt timp „După aplicare, la 2-3 zile, am observat că răsadul a răspuns foarte bine acestor produse, iar după 14 zile, am repetat tratamentul”, a declarat Raul Matei.

Fermierul din România a continuat să utilizeze alte două produse pe bază de microelemente, Naturmix-L și Naturmix-Mg, aplicate foliar la interval de 7 zile. Acestea au dus la creșterea rapidă a plantelor, dar și la dezvoltarea lor.

Și chiar și alți ingineri și fermieri confirmă faptul că efectele acestor produse sunt chiar uimitoare. Astfel, plantele ajung să se dezvolte mult mai repede, într-un mediu bun, iar recolta obținută e una fabuloasă.

ADVERTISEMENT