Fotbal international

Fernando Hierro a încheiat conturile cu Federaţia spaniolă. Nici selecţioner, nici director sportiv

08.07.2018 | 15:21
Fernando Hierro a incheiat conturile cu Federatia spaniola Nici selectioner nici director sportiv
ADVERTISEMENT

Fernando Hierro a încheiat conturile cu Federaţia spaniolă! Nu mai este nici selecţioner, nici director sportiv nu a acceptat să redevină. Pur şi simplu a ieşit din relaţia cu şefii fotbalului iberic, fără a anunţa ce planuri de viitor are. Şefii federaţiei intenţionau să îi reofere funcţia de director sportiv, după ce în timpul turneului final al Campionatului Mondial o preluase pe cea de selecţioner, dar Hierro nu a mai vrut.

“Federaţia regală spaniolă de fotbal şi Fernando Hierro au pus capăt relaţiei lor odată ce participarea Spaniei la Cupa Mondială din Rusia s-a încheiat” – sună comunicatul emis duminică dimneaţă de către conducerea Federaţiei.

ADVERTISEMENT

Fernando Hierro a încheiat conturile cu Federaţia spaniolă. A intrat în conflict cu unii jucători la Mondial

“Ultimul selecţioner al Spaniei a refuzat să revină pe postul de director sportiv al RFEF pentru a da curs unor noi provocări profesionale” – se precizează în documentul emis de şefii fotbalului spaniol. Fernando Hierro a acceptat în primele zile de la sosirea delegaţiei iberice în Rusia să preia postul lui Julen Lopetegui, demis ca selecţioner ca urmare a faptului că s-a aflat că a semnat un contract cu Real Madrid, care urma să intre în vigoare după încheierea participării Spaniei la Campionatul Mondial.

Fernando Hierro a încheiat conturile cu Federația spaniolă. Spania a ieşit din optimi la CM 2018. Hierro a avut un conflict cu jucători importanţi din lot pe tema alcătuirii primului unsprezece
Fernando Hierro a încheiat conturile cu Federația spaniolă. Spania a ieşit din optimi la CM 2018

Spania a fost una dintre marile dezamăgiri de la Campionatul Mondial 2018, jocul ei nefiind niciodată la un nivel înalt. Favorită la titlu, alături de Brazilia, Spania a plecat acasă după optimi, fiind eliminată de Rusia, la lovituri de departajare. Hierro a intrat în conflict cu unii dintre internaţionalii spanioli, pentru că a insistat să joace în atac cu Diego Costa, deşi jucătorii îl preferau pe Iago Aspas.

ADVERTISEMENT
Tags: