Fotbal international

Fernando Hierro, legendă a lui Real, încrezător că Ianis Hagi poate ajunge la Madrid în viitor: ”Este la fel ca tatăl lui, foarte talentat. Trebuie să vină în Spania”

28.02.2020 | 10:12
Fernando Hierro legenda a lui Real increzator ca Ianis Hagi poate ajunge la Madrid in viitor Este la fel ca tatal lui foarte talentat Trebuie sa vina in Spania
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a schimbat campionatele în această iarnă, trecând de la Genk la Glasgow Rangers, iar acest lucru a însemnat o creștere importantă în jocul său. Evoluțiile bune au venit rapid în Scoția, iar numele mari din fotbalul mondial îl laudă cu fiecare ocazie. O legendă a lui Real, Fernando Hierro, crede că Hagi Jr. poate ajunge chiar la Madrid în viitor.

Hierro e încrezător că Ianis Hagi poate ajunge la Madrid în viitor: ”Este la fel ca tatăl lui, foarte talentat. Trebuie să vină în Spania”

Fostul mare fundaș al Realului, care a petrecut 14 sezoane pe ”Santiago Bernabeu”, este de părere că Ianis Hagi trebuie să se transfere în Spania pentru a continua să crească.

ADVERTISEMENT

Legendarul fundaș cu peste 400 de meciuri la Real a rămas impresionat de calitățile arătate până acum de Ianis.

Hierro recunoaște că i-a transmis inclusiv lui Gică Hagi că fiul său are nevoie de fotbalul spaniol pentru a ajunge un mare jucător.

ADVERTISEMENT

”Fiul lui este un jucător minunat. Este dificil când eşti fiul unui tată atât de minunat ca Gică Hagi. Mereu i-am spus lui Gică că fiul lui trebuie să vină în Spania.

Pentru a dărui tot talentul lui, tot ce are mai bun în el. Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat şi trebuie să vină în Spania.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Ianis poate ajunge la Real Madrid, Hierro a spus că totul este posibil în viitor, întrucât jucătorul de la Rangers are un talent deosebit.

De ce nu? Este tânăr, talentat, minunat, are talent, de ce nu? Dar cel mai important este, valabil pentru toți copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat”, a declarat Fernando Hierro pentru Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a impresionat la Rangers în opt meciuri oficiale

Ianis Hagi nu are nicio lună la Glasgow Rangers, însă evoluțiile sale sunt deja extrem de apreciate.

Fiul ”Regelui” a marcat, a pasat și a atras atenția prin jocul său din campionat și Europa League.

  • 3 goluri și 2 pase de gol are Hagi Jr. pentru Rangers în 8 meciuri în toate competițiile 
ADVERTISEMENT
Tags: