Fotbal intern

Fernando Varela îl compară pe Ivan Savvidis cu Gigi Becali. “Vine la hotel și ne spune în față!”

27.09.2018 | 10:36
Fernando Varela il compara pe Ivan Savvidis cu Gigi Becali Vine la hotel si ne spune in fata

Fernando Varela a acordat un interviu pentru FANATIK.RO, iar actualul fundaş al lui PAOK l-a comparat pe miliardarul Ivan Savvidis, finanţatorul grupării din Salonic, cu Gigi Becali, fostul său patron de la FCSB. Acesta susţine că cei doi se aseamănă, deoarece au obiceiul de a-i critica pe jucătorii de la cluburile pe care le deţin.

Fernando Varela susţine că Ivan Savvidis nu iese la TV ca să îi critice pe jucătorii lui PAOK Salonic, dar acesta merge la hotelul unde sunt cazaţi elevii lui Răzvan Lucescu şi le spune în faţă ce au greşit şi ce îşi doreşte de la ei. Deşi foarte mulţi jucători sunt deranjaţi de faptul că sunt desfiinţaţi, Fernando Varela este de părere că cei doi afacerişti au tot dreptul să facă asta, toate acestea deoarece investesc bani mulţi la echipele lor.

Ivan Saavidis, comparat cu Gigi Becali de Fernando Varela: “Presiunea e mare!”

Cum este viaţa ta la PAOK şi care este diferenţa între ceea ce trăieşti aici şi ce se întâmpla la FCSB?

– Cred că este acelaşi lucru. Presiunea e foarte mare din partea patronului aşa cum era şi cu Gigi. Avem şi aici presiune din partea patronului pentru că vrea să câşitige. El a investit foarte mult în ultimii 6 ani şi a câştigat doar o Cupă. Presiunea e mare, trebuie să câştigăm titlul şi cred că viaţa unui fotbalist este al fel. Ţara este frumoasă, oraşul e la fel ca la Bucureşti, oamenii iubesc jucătorii care evoluează bine. Este acelaşi lucru!

Ai făcut o comparaţie dintre cei doi patroni. Cum e Ivan Savvidis faţă de Gigi Becali?

– Patronul nostru nu vorbeşte la televizor cum o face Gigi Becali, dar vine la hotel şi îţi spune în faţă când joci bine şi când joci prost pentru că el dă bani şi poate să vorbească la fel ca Gigi Becali. Ne plăteşte la zi şi poate să vorbească ceea ce vrea. El nu iese la televizor pentru că ştie că noi înţelegem că trebuie să muncim şi să jucăm din ce în ce mai bine. Dacă jucăm prost într-un meci trebuie să facem tot posibilul ca să nu repetăm greşelile la următorul şi dacă jucăm bine, atunci trebuie să încercăm să o facem din ce în ce mai bine.

Fernando Varela încearcă să îl împiedice pe Ivan Savvidis să pătrundă pe teren
Ivan Savvidis şi Fernando Varela în momentul în care patronul lui PAOK a intrat pe gazon la meciul cu AEK

“Nu mă afecta când Gigi Becali mă critica!”

Ce simţeai tu când Gigi Becali vă critica dur după un meci care nu era unul foarte important pentru campionat?

CITEŞTE ŞI:

– Pe mine nu mă afecta pentru că ştiam ce făceam la meci, ştiam că dădeam totul pe teren. Câteva meciuri jucam bine, iar în altele nu, dar noi trebuia să înţelegem ce vorbea Gigi, trebuia să lucrăm cât mai bine şi să dăm totul la următorul meci pentru că el a dat bani. Dacă Gigi Becali venea şi spunea că jucăm prost, atunci noi trebuia să înţelegem şi să lucrăm mai bine pentru că la Steaua trebuia să câştigi titlul şi doar aşa faci performanţă acolo.

Plecarea ta de la FCSB la PAOK nu a fost una OK deoarece Gigi Becali s-a împotrivit plecării tale.

– E normal! Când un jucător de valoare are o ofertă nu vrei să îl laşi să plece aşa repede pe bani puţini. El voia cât mai mulţi bani. La un moment dat nu a ajuns la un acord cu PAOK şi am vorbit cu Gigi. A înţeles şi m-a lăsat să plec ca să fie bine pentru mine.

Rămâi pe FANATIK.RO pentru a vedea partea a doua din interviul acordat de Fernando Varela. Fundaşul lui PAOK a vorbit despre perioada petrecută la FCSB, a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment pentru el în Liga 1 şi de ce vicecampioana României nu a mai reuşits ă câştige titlul.

Tags: