Sport

Putea fi șocul iernii pe piața transferurilor din România! U Craiova l-a vrut pe Fernando Varela: „Două săptămâni am încercat”

Universitatea Craiova a încercat să îl aducă pe Fernando Varela de la PAOK, ceea ce ar fi reprezentat șocul iernii pe piața transferurilor din România.
19.01.2022 | 20:16
Putea fi socul iernii pe piata transferurilor din Romania U Craiova la vrut pe Fernando Varela Doua saptamani am incercat
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a recunoscut că a încercat timp de două săptămâni să îl aducă pe fundașul din Insulele Capului Verde în Bănie, însă mutarea a picat.

Patronul oltenilor a spus că PAOK era de acord cu transferul, iar refuzul lui Varela nu a venit din cauza sumei de bani propuse, însă nu a dezvăluit motivul pentru care fotbalistul a refuzat să vină la Craiova.

ADVERTISEMENT

Putea fi șocul iernii pe piața transferurilor din România! U Craiova l-a vrut pe Fernando Varela

Mihai Rotaru a spus că a încercat timp de două săptămâni să îl aducă pe Fernando Varela de la PAOK la Universitatea Craiova, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

„Am încercat să-l aducem pe Varela de la PAOK, dar a căzut. Am încercat două săptămâni, dar nu am reușit până la urmă.

ADVERTISEMENT

PAOK era în regulă cu transferul, dar a picat, nu din cauza banilor, dar nu spun mai multe… a fost altceva.

A fost dorința noastră, am încercat, am făcut tot posibilul, dar a picat. Nu putem să facem public toate demersurile pe care le facem”, a spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 34 de ani are Fernando Varela

Fernando Varela a jucat la două cluburi din România

Fernando Varela este obișnuit cu fotbalul românesc, el a mai jucat de-a lungul anilor la FC Vaslui și la FCSB, alături de care a devenit campion.

În vara anului 2016, PAOK îl transfera pe Fernando Varela de la FCSB pentru 1.400.000 de euro. În Grecia, sub comanda lui Răzvan Lucescu, Fernando Varela a câștigat titlul și Cupa Greciei, fiind unul dintre fundașii centrali apreciați ai campionatului elen.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Fernando Varela a jucat 16 meciuri pentru PAOK, în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol, fiind în continuare un om de bază în formația lui Răzvan Lucescu.

De-a lungul carierei, Fernando Varela a mai jucat la: Estoril, Rio Maior, Trofense și Feirense, toate formațiile fiind din Portugalia.

Pentru naționala Insulelor Capului Verde, Fernando Varela a înscris de trei ori în 51 de meciuri.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Fernando Varela, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 3,15 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: