Sporturi

Fernando Verdasco răspunde acuzaţiilor de blat la Wimbledon: “Nu m-aş fi expus”

14.07.2018 | 16:40
Fernando Verdasco răspunde acuzaţiilor de blat la Wimbledon: "Nu m-aş fi expus"
ADVERTISEMENT

Fernando Verdasco răspunde acuzaţiilor de blat la Wimbledon. Ibericul Verdasco a reacţionat după scandalul în care a fost implicat la Londra.

Fernando Verdasco răspunde acuzaţiilor de blat la Wimbledon. Fernando Verdasco, locul 34 ATP, a anunţat pe contul personal de Twitter că s-a întâlnit deja cu reprezentanţii forului din cadrul ITF care cercetează integritatea tenisului şi neagă cu orice preţ că ar avea vreo implicare într-un aranjament.

“Am răspuns întrebărilor primite din partea TIU despre pariurile făcute la meciul meu de dublu de la Wimbledon. Sprijin în totalitate munca făcuta de TIU, am respectat întotdeauna integritatea şi transparenţa sportului nostru şi nu m-aş fi expus unui asemenea risc”, a scris Verdasco pe contul său de Twitter.

ADVERTISEMENT

Fernando Verdasco răspunde acuzaţiilor de blat la Wimbledon

Un meci din primul tur al probei de dublu masculin de la Wimbledon 2018 este investigat pentru o posibilă trucare la pariuri. Anunțul a fost făcut de site-ul abc.net.au, iar suspiciunile ar fi apărut după schimbarea cotelor. Francesco Baranca, directorul Federbet, agenția mondială de monitorizare a pariurilor, a dezvăluit că meciul la care fac referire australienii este David Marrero/Fernando Verdesco (Spania) – Leonardo Mayer/Joao Sousa (Argentina/Portugalia), scor 6-7 (6), 4-6, 7-6 (7), 1-6.

Directorul de integritate de la Pinnacle Sports, Sam Gomersall, a declarat că s-au pariat sume mari pe acest meci de la Wimbledon 2018 și de aceea a devenit suspect: Cu o oră înainte de meci au fost pariate sume de pe mai multe conturi care în trecut au mizat pe întâlniri suspecte. A fost o nouă dovadă clară. Am urmat protocolul și am anunțat autoritățile de la Wimbledon”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri