Vettel, învingător în MP al Bahrainului! Gasly, marea surpriză

Tibi Demeter   
in Sporturi
08/04/2018, 19:49
Vettel, învingător în MP al Bahrainului! Gasly, marea surpriză

UPDATE, ora 19:50: Sebastian Vettel  s-a  impus în Marele Premiu al Bahrainului, la finalul unei curse în care l-a învins pe Valtteri Bottas, cel care a fost la un pas să îl devanseze pe neamţ în ultimul tur de cursă. Lewis Hamilton a încheiat podiumul cursei din Asia, în timp  ce Pierre Gasly a fost marea surpriză a întrecerii fiind pe locul al patrulea. Kimi Raikkonen a abandonat cursa după ce a lovit un mecanic – vezi aici detalii


Sebastian Vettel va pleca primul în cursă la Marele Premiu al Bahrainului, programat duminică, de la ora 18:00, după ce s-a impus în sesiunea de calificări disputată sâmbătă pe circuitul asiatic, în timp ce Kimi Raikkonen, al doilea pilot de la Ferrari, a ocupat poziţia secundă.

Lewis Hamilton nu a prins un loc în primele trei poziţii ale grilei de start, fiind doar pe locul al patrulea la finalul sesiunii de antrenament, dar va pleca doar de pe nouă după ce a schimbat cutia de viteze. Valtteri Bottas, colegul lui Hamilton de la Mercedes, s-a clasat pe locul al treilea în calificări.

Pierre Gasly,  marea surpriză a calificărilor

Francezul de Toro Rosso a încheiat calificările pe locul şase, fiind la cel mai bun rezultat din carieră în calificări. Gasly are şansa unui rezultat excelent, după ce a abanondat în prima cursă a sezonului în Australia.

Închide ×