Sport

Ferrari si-a prezentat noul monopost! Fanii Scuderiei, scoși din sărite de culoarea verde. Foto

10.03.2021 | 19:30
Ferrari sia prezentat noul monopost Fanii Scuderiei scosi din sarite de culoarea verde Foto
Ferrari si-a prezentat noul monopost! Fanii ”Scuderiei”, scoși din sărite de culoarea verde. Foto. Sursă foto: motorsport.com
ADVERTISEMENT

Charles Leclerc și Carlos Sainz, piloții Ferrari, au prezentat noua mașină SF21, care a avut o modificare de ultim minut, ce i-a supărat pe fani.

Este vorba despre un logo, care și-a schimbat culoarea din negru în verde, ceea ce a dus la numeroase păreri contrdictorii pe internet ale suporterilor.

ADVERTISEMENT

Charles Leclerc și Carlos Sainz încearcă să facă uitat sezonul precedent și speră ca anul 2021 să fie anul în care vor reuși să urce mult în clasamentul Formulei 1.

Noua mașină Ferrari, motiv de dezamăgire pentru fani din cauza culorii

Fanii Ferrari s-au supărat când au văzut că logo-ul celor de la Mission Winnow s-a transformat în ultimul moment din obișnuita culoare neagră, în culoarea verde, ceea ce a adus numeroase reacții negative.

ADVERTISEMENT

„Cumva au reușit să strice modelul clasic, seamănă ca și cum cineva ar fi vomitat pe capacul motorului”, susține un fan Ferrari pe Twitter.

„Botul gros al mașinii și cu pata verde de culoare, o transformă în cea mai urâtă mașină din grila de start, din punctul meu de vedere”, a spus un alt fan pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT
Noua mașină Ferrari. Sursă foto: motorsport.com
Noua mașină Ferrari. Sursă foto: motorsport.com

Ferrari mizează pe tineri în 2021, pentru sezonul din Formula 1

Charles Leclerc (23 de ani) și Carlos Sainz jr. (26 de ani) sunt piloții aleși de Ferrari să reprezinte echipa italiană în acest an. 2020 a fost anul lui Mercedes, însă, Ferrari speră să echilibreze această diferență printr-o echipă mai tânără.

„Ne-am întors după o dezamăgire pe care nu trebuie să o mai repetăm niciodată. Ferrari este mai important decât oricare dintre noi. Trebuie să onorăm echipamentul pe care îl purtăm. Căluțul cabrat reprezintă excelența italiană”, a declarat directorul Mattia Binotto.

ADVERTISEMENT

Debutul de sezon în Formula 1 se va da la Grand Prix-ul din Bahrain, pe data de 28 martie. “Marele circ” se va muta apoi în Europa pentru Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, de la Imola, care va avea loc pe 18 aprilie.

ADVERTISEMENT