Life

Ferrari-ul lui Tzancă Uraganu, implicat într-un accident rutier. Bolidul, avariat în urma impactului

Ferrari-ul lui Tzancă Uraganu a fost implicat într-un accident rutier în Bragadiru. Bolidul a fost avariat în urma impactului.
30.09.2022 | 23:31
Ferrariul lui Tzanca Uraganu implicat intrun accident rutier Bolidul avariat in urma impactului
Ferrari-ul lui Tzancă Uraganu, implicat într-un accident rutier. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mașina lui Tzancă Uraganu, un Ferrari, a fost implicată vineri seară într-un accident rutier în Bragadiru. Autoturismul a fost avariat după ce s-a izbit de un copac.

Ferrari-ul lui Tzancă Uraganu, implicat într-un accident rutier

Accidentul în care a fost implicat Ferrari-lui Tzancă Uraganu a avut loc în Bragadiru, lângă sediul ANAF. O ambulanță a intervenit la fața locului.

ADVERTISEMENT

Până acum nu se știe cine se afla la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului, potrivit știrileprotv.ro.

În accident au fost implicate în total patru autoturisme, dintre care două erau în mers, iar celelalte două parcate.

ADVERTISEMENT

Poliția a transmis, într-un comunicat, că nu au existat victime în urma accidentului, ci doar pagube materiale.

De asemenea, ambii șoferi au fost testate cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative. Unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind tot negativ.

ADVERTISEMENT

“La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate 4 autoturisme, respectiv 2 aflate în mers, iar celelalte 2 fiind parcate, toate pe același sens de mers.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drug test, care a evidențiat un rezultat negativ.”, se arată în comunicatul Poliției.

Tzancă Uraganu și-a cumpărat Ferrari-ul anul trecut

Anul trecut, Tzancă Uraganu și-a cumpărat mașina visurilor sale, comandată din Germania, pe care a cheltuit 220.000 de euro.

Interpretul de manele are o pasiune pentru mașinile de lux, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să-și cumpere un Ferrari.

Manelistul deține câteva autoturisme pentru care a cheltuit sute de mii de euro de-a lungul timpului. Printre acestea se numără un Lamborghini Huracan de 250.000 de euro, dar și un Rolls Royce Wraith de 200.000 de euro.

În urmă cu câteva luni, Tzancă Uraganu și-a surprins fanii după ce s-a filmat în timp ce mânca salam cu brânză și roșii pe capota Rolls Royce-ului.

ADVERTISEMENT