Festival, ANULAT din cauza doliului naţional pentru Regina Ana

Mirela Apostol   
in Hotnews
06/08/2016, 10:00
Festival, ANULAT din cauza doliului naţional pentru Regina Ana

Spellground Festival, care ar fi trebuit să aibă loc în weekendul 12-14 august, pe plaja dintre Constanţa şi Năvodari, a fost anulat, pentru respectarea zilei de 13 august ca zi de doliu naţional, în memoria Reginei Ana, anunţă news.ro.

Guvernul României a declarat ziua e 13 august, în care va avea loc înmormântarea Reginei Ana, la Curtea de Argeş, zi de doliu naţional.

Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viaţă luni, pe 1 august, la Spitalul din Morges, în Elveţia, funeraliile urmând să se desfăşoare în perioada 9-13 august 2016, după cum a anunţat Casa Regală.

“În memoria personalităţii celei care a fost Ana de România, Guvernul a declarat 13 august 2016 zi de doliu naţional. În această zi, toate instituţiile, autorităţile publice centrale şi locale vor arbora drapelul României în bernă. Drapelul va fi arborat în bernă şi la sediile partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, instituţiilor de învăţământ, instituţiilor de cultură şi misiunilor diplomatice ale României, la punctele pentru trecerea frontierei, aeroporturi, porturi, gări şi aerogări, precum şi ca pavilion pe navele şi ambarcaţiunile care navighează sub pavilion românesc”, a spus purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

Spellground Festival, cel mai mare festival de la mare ar fi trebuit să îşi deschidă porţile pe 12 august, la Năvodari. Vezi aici ce era programat în cadrul evenimentului.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×