Fotbal intern

Jucătorii lui Dică au fost colindați cu Ursul și Capra în fața hotelului înainte de Botoșani-FCSB. Foto + Video

Autori: Cristi Coste, Eduard Nicolae Popa | 16.12.2018 | 14:12
Jucătorii lui Dică au fost colindați cu Ursul și Capra în fața hotelului înainte de Botoșani-FCSB. Foto + Video
Jucătorii lui FCSB au nimerit fix în mijlocul festivalului de Crăciun, înaintea partidei cu FC Botoșani

FCSB va avea parte de un meci dificil pe terenul celor de la FC Botoșani, în etapa a 20-a a Ligii 1 Betano. Roș-albaștrii au de înfruntat atât un adversar ambițios, cât și vremea destul de dură din nordul Moldovei. Cu toate acestea, elevii lui Nicolae Dică au nimerit într-o atmosferă de sărbătoare la Botoșani, acolo unde fix în această perioadă se desfășoară festivalul de datini și obiceiuri de iarnă „Din străbuni, din oameni buni”.

FANATIK a fost de față când cei de la FCSB au ieșit în oraș. Fotbaliștii vicecampioanei s-au urcat în autocar și au mers mai întâi până la stadion, unde au inspectat terenul. Acesta se prezenta în condiții ok, cu opt ore înainte de startul partidei. Fotbaliștii au mers apoi la Uvertura mall, complex comercial aflat în apropierea hotelului de 4 stele în care sunt cazați. Ei au nimerit însă fix în mijlocul festivalului de iarnă, iar autocarul FCSB a fost nevoit să participe la paradă fără voia călătorilor, printre colindătorii care mergeau cu Capra sau cu Ursul prin mijlocul orașului Botoșani. VEZI GALERIE FOTO

Fotbaliștii de la FCSB au nimerit în mijlocul unui festival de Crăciun înainte de partida cu FC Botoșani

Prezența celor de la FCSB a atras atenția mai multor colindători, care s-au oprit să îi vadă pe fotbaliștii lui Nicolae Dică. Aceștia au ajuns în Botoșani sâmbătă seara, cu o întârziere de  jumătate de oră față de programul stabilit, cauzată de condițiile meteo. Când au intrat în hotel, roș-albaștrii au fost așteptați de mai mulți copii care s-au arătat foarte încântați să îi vadă pe cei de la FCSB.

Vremea s-ar putea să le dea bătăi de cap fotbaliștilor și la partida de duminică seara, care va începe la ora 20:00. Temperatura la ora meciului va fi de -1 grad Celsius, cu condiții destul de mari să ningă. Cu toate acestea, patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dat asigurări că gazonul va fi în condiții optime la ora partidei. „Nu sunt Ștefan cel Mare, să otrăvesc fântânile și să dau foc la grâne”, a spus pentru FANATIK finanțatorul botoșănenilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!