News

Ultima oră! CÎNTĂREŢUL A MURIT, fetele lui ATACĂ: “TATA a fost OTRĂVIT!”

Celebrul cîntăreţ a murit după ce a suferit mai multe atacuri cerebrale, iar familia nu poate accepta acest lucru. Fetele lui susţin însă că moartea artistului este una suspectă şi aruncă...
28.05.2015 | 11:40
Ultima ora CINTARETUL A MURIT fetele lui ATACA TATA a fost OTRAVIT

Celebrul cîntăreţ a murit după ce a suferit mai multe atacuri cerebrale, iar familia nu poate accepta acest lucru. Fetele lui susţin însă că moartea artistului este una suspectă şi aruncă bomba: tatăl lor ar fi fost OTRĂVIT!

Doi dintre copiii raposatului B.B. King, Karen Williams si Patty King, sustin ca tatal lor a fost ucis, murind otravit in 14 mai. O ancheta a fost deschisa in cazul artistului care a murit in somn, in resedinta sa, la 89 de ani.

BREAKING NEWS!!! PUTIN A DAT ORDINUL!!! ARMATA RUSIEI, MOBILIZARE GENERALA!!!

B.B. King suferea de diabet, aminteste Daily Mail si initial s-a anuntat ca a murit in somn, dupa ce suferise mai multe atacuri cerebrale. Cei doi copii ai artistului sustin ca nici nu au fost lasati sa vada trupul tatalui lor decat dupa o saptamana. In plus, spun ei, dupa ce l-au vazut, nu semana deloc cu el. Mai mult, nu au fost lasati nici sa-l fotografieze, au spus ei.

FOTO SOC DE ULTIMA ORA!!! O VEDETA DE LA NOI, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! CANTAREATA, LA UN PAS DE MOARTE!!!

Karen Williams si Patty King au spus si cine se face vinovat de moartea tatalui lor: managerul LaVerne Toney si asistentul personal Myron Johnson. Cei doi au refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

Toney, in varsta de 39 de ani, este imputernicita sa se ocupe de afacerile artistului si de avere chiar prin testamentul datat ianuarie 2007, chiar daca urmasii lui B.B. King nu sunt de acord si au apelat deja la justitie pentru a schimba asta.

IUBITA LUI STEFAN BANICA, IN LACRIMI! “NU SE MAI INTELEG! SE DESPART!!!”

O autopsie a fost realizata duminica, iar rezultatele testelor vor fi comunicate in decurs de opt saptamani.

Trupul lui B.B. King va fi purtat intr-o procesiune, miercuri, prin Memphis, Tennessee, iar in 30 mai va fi inmormantat.

11 dintre cei 15 copii ai lui B.B. King traiesc inca.

sursa: ziare.com