News

Fetele cer sprijinul fanilor contra Franţei: “Avem nevoie de voi!”

17.04.2019 | 15:05
Fetele cer sprijinul fanilor contra Frantei Avem nevoie de voi
ADVERTISEMENT

Componentele echipei de Fed Cup a României cer sprijinul fanilor pentru meciul cu Franţa de la Rouen. Miercuri, la prima conferinţă de presă de la Rouen, Simona Halep a vorbit despre importanţa suporterilor pentru partida din semifinalele Fed Cup.

Fetele cer sprijinul fanilor contra Franţei la Rouen

Fetele pregătite de Florin Segărceanu cer sprijinul fanilor contra Franţei în meciul de la Rouen. Simona Halep îi vrea pe suporteri aproape, la fel cum s-a întâmplat şi la Ostrava, când România a eliminat Cehia în sferturile de finală al actualei ediţii de Fed Cup.

ADVERTISEMENT

“Este foarte important că vom avea sprijinul fanilor noştri, pentru că francezii ştiu să-şi încurajeze echipa, indiferent de scor şi de moment. Avem nevoie de încurajările alor noştri, sunt foarte importanţi în economia calificării. Cu siguranţă, atmosfera va fi una specială şi plină de energie”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de miercuri.

Fetele cer sprijinul fanilor contra Franţei
Fetele cer sprijinul fanilor contra Franţei

Fanii României au ajuns deja la Rouen

Chiar dacă meciul Franţa – România se va juca în weekend, fanii români au început deja să ajungă în Rouen încă de marţi. Suporterii au făcut deplasarea cu avionul din ţară, însă organizatorii se aşteaptă şi la prezenţa românilor stabiliţi în Hexagon la semifinala de Fed Cup.

ADVERTISEMENT

În luna februarie, la Ostrava, când România a învins Cehia şi a obţinut calificarea în semifinale, fanii români au venit în numărul mare şi le-au susţinut pe Simona Halep şi pe colegele ei. Ca şi atunci, Emil Boc, primarul Clujului, este aşteptat în tribunele din Kinadarena din Rouen. “În afară de cei tradiţionali de la Cluj, împreuna cu Emil Boc, care va fi acolo, ştiu că s-au vândut multe bilete”, a precizat Florin Segărceanu.