Life

Fetele de la Bravo, ai stil, atacate fără milă în mediul online: „Ești plină de vergeturi. Ai îmbătrânit”

Fetele de la Bravo, ai stil Celebrities au devenit ținta criticilor în mediul online, iar unii dintre comentatori au cam sărit calul.
23.09.2021 | 13:10
Fetele de la Bravo ai stil atacate fara mila in mediul online Esti plina de vergeturi Ai imbatranit
ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil le-a expus pe vedete criticilor dure pe internet, iar unele dintre comentarii sunt de-a dreptul malițioase.

Mădălina Pamfile și Anda Adam sunt doar două dintre concurentele din acest sezon care au fost extrem de criticate în mediul online, uneori ajungându-se chiar la jigniri.

ADVERTISEMENT

Cele două au vorbit despre valul de hate cu care se luptă, dând exemple de mesaje pe care le-au primit în ultimele zile.

Fetele de la Bravo, ai stil, ținta jignirilor în mediul online

Mădălina a fost cea care a spart gheața și a mărturisit că s-a săturat să tot dea explicații despre trecutul ei, care o urmărește și acum.

ADVERTISEMENT

Concurenta a spus că în continuare se confruntă cu tot felul de prejudecăți. Unii internauți nu se limitează doar la a-i aminti că a devenit cunoscută ca asistentă tv, ci se iau și de aspectul ei fizic.

„Ești plină de vergeturi. Ai îmbătrânit”, este unul dintre comentariile pe care Pamfile le-a primit pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Mânca-mi-ai fundulețul”, a fost răspunsul pe care Mădălina l-a oferit în culise persoanei care i-a spus că arată îmbătrânită.

Și Anda Adam s-a confruntat cu o astfel de situație. La o poză pe care cântăreața a postat-o împreună cu fiica ei, Eveline, cineva i-a scris așa: „Ce hal de mamă ești pentru fetița ta”.

ADVERTISEMENT

Artista i-a dat block imediat persoanei respective și a spus că nu va tolera niciodată răutăți în care să fie pomenită fata ei.

„Ăștia merită block”

„Da ce am făcut, am omorât pe cineva? Ăștia merită block”, a spus Anda. O altă fată care s-a confruntat cu prejudecățile mulțimii a fost și Viviana Sposub. De fiecare dată când a apărut puțin mai dezbrăcată a fost făcută proastă.

Mădălina a spus că înainte astfel de comentarii au afectat-o mai mult. Asta deoarece părinții ei nu erau obișnuiți cu astfel de lucruri, mai ales când ea a intrat în showbiz.

„Eu, personal, mă cunosc cum sunt. Sunt mai relaxată, pe caterincă. Folosesc un anumit limbaj, iar ceilalți mă judecă”, a spus Pamfile.

Raluca Bădulescu le-a luat apărarea fetelor. A spus că speră ca emisiunea să fie cu adevărat o rampă de lansare pentru ele. Își dorește ca oamenii să le cunoască așa cum sunt și să nu mai existe stereotipuri în ceea ce le privește.

 

ADVERTISEMENT