Sport

Fetele de la Minaur au sărbătorit bronzul în fața sălii. Cine a fost lider de galerie. Video exclusiv

09.05.2021 | 17:54
Fetele de la Minaur au sarbatorit bronzul in fata salii Cine a fost lider de galerie Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Echipa Minaur Baia Mare a câștigat medalia de bronz la Final Four-ul EHF European league pe care l-a găzduit, iar FANATIK a surprins bucuria de la final din fața sălii.

În finala mică, elevele lui Costică Buceschi au învins Ikast, scor 33-31, după o revenire fantastică, danezele conducând pe tabelă până în apropierea finalului.

ADVERTISEMENT

Minaur a dezamăgit în semifinala cu Nantes. Cu o apărare în degringoladă fără Jelena Lavko, accidentată și cu probleme în atac, echipa din Maramureș s-a recunoscut învinsă de echipa care pornea cu ultima șansă în acest turneu.

Sărbătoare la Minaur după bronzul din European League

Din fericire, fetele de la Minaur au reușit să treacă peste dezamăgirea din urmă cu o zi, au câștigat dramatic în fața danezelor de la Ikast, iar FANATIK a fost alături de ele la sărbătoarea de bronz.

ADVERTISEMENT

Băimărencele nu concepeau să termine Final Four-ul fără o medalie și au luptat din greu în meciul cu Ikast, iar la final bucuria s-a revărsat în sală. Fetele au făcut hora la mijlocul terenului și apoi au continuat sărbătoare la vestiare, dar și în fața sălii.

După ce și-au primit medaliile de bronz la vestiare, elevele lui Costică Buceschi au început să cânte, să scandeze de fericire și să se îmbrățișeze pentru performanța reușită.

ADVERTISEMENT

Suedeza Idehn, lider de galerie

Cea mai vocală dintre ele a fost suedeza Filippa Idehn, care a dat prima tonul scandărilor. După ce s-au pozat cu junioarele clubului, care au venit să le felicite, jucătoarele de la Minaur Baia Mare au continuat sărbătoarea în fața sălii. Și aici fetele au cântat și au dansat de bucurie.

Deși Minaur Maia Mare a cedat cu 34-36 în fața lui Nantes în semifinalele turneului Final Four, antrenorul francez Guillaume Saurina a lăudat după meci pentru FANATIK formația pregătită de Costică Buceschi.

ADVERTISEMENT

Turneul Final Four din EHF European League este la prima ediție, până anul trecut competiția fiind numită Cupa EHF, cu un alt sistem de desfășurare. Siofok este ultima câștigătoare a competiției, în 2019. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT