Life

Fetele de la Puterea Dragostei, date peste cap! El e noul băiat care a intrat în casă

18.01.2021 | 18:43
Fetele de la Puterea Dragostei date peste cap El e noul baiat care a intrat in casa
ADVERTISEMENT

Fetele de la Puterea dragostei sunt date peste cap după ce în casa din Turcia a intrat un nou concurent. Alex a fost primit cu brațele deschise de participantele sezonului trei, tânărul galant aducându-le acestora câteva un buchet de flori. 

Don Juan-ul a făcut ravagii încă din prima secundă în care a pășit în casa din Istanbul. Tânărul de 28 are o părere foarte bună despre fetele din Turcia și nu a venit pentru o anumită fată. De altfel, Alex nu are un „top 3” al preferatelor, așadar timpul va decide în mrejele cui va cădea.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este în zodia Fecioară și este originar din orașul Galați. Noul concurent de la Puterea Dragostei și-a deschis sufletul în fața fetelor și a răspuns interogatoriului acestora, una dintre cele mai curioase participante fiind, surpriză, Alexandra!

Alex, noul concurent de la Puterea Dragostei, a încins spiritele în casa din Turcia

Tânărul a luat inițiativa și a invitat-o la dans pe Maria. Ulterior, Alex a reușit să stârnească o mulțime de controverse în momentul în care a decis să meargă în camera roșie alături de Alexandra, spiritele fiind din ce în ce mai încinse în casa Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

„Lucrez în vânzări online pentru o firmă din America și de asta nu prea am avut timp să mă uit la emisiune. Ba lucram seara, ba dormeam până târziu și așa mai departe. Din moment ce am venit aici înseamnă că nu sunt în nicio relație”, a spus Alex.

Întrebat dacă are copii, noul concurent de la Puterea Dragostei a precizat că „și-ar dori”. Alex s-a înscris în emisiunea de la Kanal D cu gândul de a-și găsi jumătatea și de a-și întemeia o familie.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să mă joc cu focul și mă bucur atât de mult că eu nu mă ard. O, vezi că nu mă ard”, este replica acidă dată de Alexandra după ce a fost acuzată că a pus ochii pe Alex.

„Dacă mai vin trei, îți place de toți trei”, este reacția unuia dintre concurenții acestui sezon. „O să-mi placă, de toți care intră de acum încolo o să-mi placă”, mai adaugă blondina.

ADVERTISEMENT

„Este frumos băiatul nou, s-ar potrivi cu Andrada”, „Iar începe George să ia la rost fiecare bărbat care intră în casă”, sau „Fetele au nevoie de bărbați galanți și educați, nu de bătăuși”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor show-ului matrimonial.

ADVERTISEMENT