Life

Fetele de la Survivor, spectaculoase după trei luni în junglă. Șamponul a făcut minuni! Foto incendiar

Schimbare majoră pentru fete, la Survivor! După trei luni în junglă s-au aranjat și s-au transformat în adevărate dive.
29.03.2023 | 16:42
Fetele de la Survivor, dive, după trei luni în junglă. Foto: colaj Fanatik/ capturi Voyo
ADVERTISEMENT

Chiar și după trei luni în junglă, cele șase fete de la Survivor au demonstrat că pot fi adevărate dive. Au avut nevoie doar de câteva produse de îngrijire, ca toată frumusețea să iasă la suprafață. S-au dezlănțuit pe muzica lui Alex Velea și au uitat complet de traseele complicate.

Cele șase fete de la Survivor, adevărate dive! Cum arată după ce au petrecut șase luni în junglă

Condițiile de la Survivor România nu sunt ușoare pentru nimeni, dar mai ales pentru niște fete. Obișnuite cu confortul de acasă, unde au la dispoziție orice și-ar dori, de la cele mai scumpe produse de machiaj și îngrijire, dar și tratamente corporale care mai de care.

ADVERTISEMENT

Odată cu primul pas pe nisipul din Dominicană, toate acestea devin o amintire frumoase. Dovadă stau mărturiile unora dintre fostele concurente. Vica Blochina, de pildă, a dezvăluit că a trăit momente cumplite la Survivor și că i-a fost extrem de greu când a fost lăsată fără cosmetice.

Chiar de curând, Crina Abrudan a explicat că nu au parte la Survivor nici de pastă și periuță de dinți, iar crema solară este un lux. Mai exact, o primesc doar la cerere, atunci când stau prea mult la traseele care, de obicei, încep după ora 12.

ADVERTISEMENT

Astfel, în cele trei luni pe care le-au petrecut în junglă, fetele de la Survivor au fost nevoite să se mulțumească doar cu apa sărată de mare și să se obișnuiască cu senzația incomodă cu care nisipul adunat în păr și pe corp vine la pachet.

Fetele de la Survivor, schimbare majoră cu ocazia unificării

Cu ocazia unificării de la Survivor România 2023, situația s-a schimbat pentru fete. Faimoasele, dar și Războinicele au trăit momentul la care visează de când au intrat în curse. Puțin gel de duș și șampon, dar și un machiaj bine executat au scos la suprafață divele ascunse.

ADVERTISEMENT

Băieții au fost mândri să le conducă la braț până la locul în care a fost organizată petrecerea. Cu o atitudinea încrezătoare, Faimoasele și Războinicele au defilat ca niște adevărată modele pe podium. Ținutele provocatoare s-au potrivit perfect cu pielea lor bronzată și au făcut spectacol.

„După ce m-am machiat, pot spune că îmi place ce văd. Îmi place că, în sfârșit, am devenit și eu o fetiță. O prințesă războinică voi fi astăzi. Am luat această rochiță, astăzi sunt eu! ”, a spus mândră de ea, Războinica Alexandra Ciomag, model de meserie.

ADVERTISEMENT

„Ce să vezi? A ieșit ceva superb! Și mie îmi place rău de tot de mine! Vibe-ul ăstă și cu machiaj și cu locul ăsta, mi se pare în continuare că este un vis”, a afirmat Carmen Grebenișan.

Concurentele de la Survivor, mișcări senzuale pe scenă alături de Alex Velea

Carmen Grebenișan, Bianca Patrichi, Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag, Andreea Moromete și Alexandra Porkolab au ciocnit pahare cu cocktail-uri și s-au bucurat de preparate care mai de care mai arătoase. Dar cele mai puternice fete de la Survivor, care au rezistat până acum, au avut parte și de alte surprize.

Antonia și Alex Velea au fost aduși special pentru a susține un spectacol în Republica Dominicană. Fetele au urmărit-o de jos, cu admirație, pe frumoasă artistă, dar când logodnicul său a urcat pe scenă, s-au dezlănțuit.

fete survivor (18)
Fetele de la Survivor, alături de Alex Velea pe scenă.
Foto: captură Voyo

Frumoasele concurente de la Survivor au dansat pe scenă alături de artist, ieșind în evidență cu mișcările senzuale și trupurile sculptate cu mare greutate pe traseu. „Mulțumesc frumos, fetelor! Aveți 10% din concertul ăsta, de căciulă!”, le-a spus Alex Velea.

ADVERTISEMENT