News

Fetelor lui Cotabiţă li s-a oferit o sumă FABULOASĂ pentru o poză cu tatăl lor în spital

Fetele lui Gabriel Cotabita ar fi putut castiga bani frumosi de pe urma situatiei tatalui lor. Aela, Eliza si Milena au primit o oferta incredibila din partea unei telelviziuni. 5000 de euro pentru un...
05.06.2015 | 19:05
Fetelor lui Cotabita li sa oferit o suma FABULOASA pentru o poza cu tatal lor in spital
ADVERTISEMENT

Fetele lui Gabriel Cotabita ar fi putut castiga bani frumosi de pe urma situatiei tatalui lor. Aela, Eliza si Milena au primit o oferta incredibila din partea unei telelviziuni. 5000 de euro pentru un interviu in direct sau pentru o poza cu tatal lor. Gabriel Cotabita a fost la un pas de moarte, dupa ce a suferit un atac cerebral in timp ce se afla la sala de sport. Timp de o luna, cantaretul a fost in coma, iar medicii ii dadeau sanse mici de supravietuire.

Miracolul s-a produs zilele trecute, iar Gabriel Cotabita a reusit sa respire singur, ba chiar si sa articuleze cateva cuvinte, Familia artistului spera ca acesta sa ramana cu sechele cat mai nesemnificative si sa isi recapete toate amintirile.

ADVERTISEMENT

In toata aceasta perioada, o tara intreaga a urmarit cu sufletul la gura informatiile despre starea de sanatate a artistului, iar multi s-au rugat pentru ca acesta sa traiasca. Cele trei fiice ar fi putut castiga bani frumosi de pe urma tragediei tatalui lor, avand in vedere ca televiziunile au fost dispuse sa plateasca sume mari de bani pentru un interviu cu Eliza, Aela si Milena.

Fac tot posibilul sa pastreze discretia!

fete Cotabita

Raspunsul surorilor nu a lasat insa loc de interpretari: ”5000 de euro, atat li s-a oferit pentru o poza cu Gabriel Cotabita pe patul de spital. Ele nici nu au vrut sa auda de asa ceva. Sunt crescute altfel, nu doresc sa fie persoane publice si in nici un caz nu ar profita de pe urma tatalui lor. Ele au muncit pentru tot ceea ce au si nu au facut compromisuri. Apoi li s-a oferit bani pentru a veni in platoul unor emisiuni, insa au refuzat si acest lucru. Mai mult, fetele au cerut discretie si au cerut chiar si apropiatilor sa fie lasate in pace. Pentru ca informatiile despre starea de sanatate a lui Gabriel sa nu fie divulgate, dar si pentru ca cineva sa nu ii faca vreo poza, el a fost mutat intr-un salon separat, iar personalul medical care intra la el este destul de limitat. Pana acum, numai fetele, mama lui Gabriel, fosta sotie, Mihai Bendeac si Catalin Catoiu (n.r: Teava) au intrat in salon. Aela, Eliza si Milena incearca sa pastreze discretia si nu vor sub nicio forma ca acest necaz sa se transforme intr-un circ mediatic”, ne-au dezavuit surse din apropierea artistului.

ADVERTISEMENT

Citeste mai mult pe www.cancan.ro