News

Incident șocant în Argeș. Fetiță de 13 ani, atacată cu o sticlă incendiară. Copila are arsuri pe picioare

Fetița de doar 13 ani, dintr-o localitate din Argeș, le-a declarat polițiștilor că a fost atacată pe stradă. Copila are arsuri superficiale pe picioare.
23.01.2022 | 21:19
Incident socant in Arges Fetita de 13 ani atacata cu o sticla incendiara Copila are arsuri pe picioare
ADVERTISEMENT

Incidentul șocant s-a petrecut în localitatea argeşeană Priboieni. Poliția a deschis o anchetă în acest caz și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat.

Fetiță de 13 ani din Argeș, atacată cu o sticlă incendiară

Copila a ajuns acasă la părinţi cu arsuri pe picioare, mama ei a chemat Ambulanţa, iar medicii de la spital au stabilit că arsurile ei sunt superficiale.

ADVERTISEMENT

Fetița le-a declarat inițial polițiștilor că cineva ar fi aruncat dintr-o maşină cu combustibil spre ea, apoi cu o sticlă ce ar fi fost aprinsă.

“În seara zilei de 23 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 (de către o persoană – n.r.) cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, ar fi suferit arsuri, după ce persoane necunoscute, care se deplasau cu un autoturism, ar fi aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcţia acesteia.

ADVERTISEMENT

Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-se că prezintă leziuni superficiale de arsuri, la nivelul membrelor inferioare”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, relatează Realitatea.NET.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că în zona unde fata spune că ar fi avut loc incidentul a trecut o singură maşină, iar persoanele care erau acolo nu se încadrează în categoria de suspecţi ai oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, după cercetarea locului faptei nu au rezultat elemente care să susţină o acţiune intenţionată.

“Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

ADVERTISEMENT

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, mai precizează IPJ Argeş.

Ancheta în acest caz trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat şi cum s-au derulat lucrurile.

Potrivit antena3.ro, fata provine dintr-o familie cu o situaţie materială precară, de multe ori ea a fost găsită de poliţişti la cerşit şi trimisă acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: