News

Caz tulburător în Constanța. Fetiță de 2 ani, filmată în timp ce este bătută și amenințată de mama sa

Un clip cu o femeie din Constanța care își bătea fetița de 2 ani a apărut pe internet. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a transmis că femeia a fost reținută pentru 24 de ore.
09.01.2022 | 11:00
Caz tulburator in Constanta Fetita de 2 ani filmata in timp ce este batuta si amenintata de mama sa
Femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Sursa foto: directmm.ro
ADVERTISEMENT

Un caz tulburător s-a petrecut în Contanța, unde o fetiță de 2 ani a fost filmată în timp ce era bătută și amenințată cu moartea de mama sa. Un clip tulburător cu momentul respectiv a fost postat de un tânăr pe internet.

În urma vizionării imaginilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat o femeie de 29 de ani, iar din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

ADVERTISEMENT

Imaginile șocante au fost postate de un tânăr din Constanța pe internet. „Poliţiştii au luat la cunoştinţă despre imaginile de pe o reţea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanţa, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia”, au transmis cei de la IPJ Constanţa, citați de Agerpres.

Fetiță din Constanța, filmată în timp ce este bătută de mama sa. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore

Inițial, mama fetiței de 2 ani a primit ordin de restricție după ce imagini video cu ea bătându-și fiica au apărut în spațiul public.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei.

„Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții acestei instituții, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială”, anunță IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Mama fetiței a fost arestată pentre 24 de ore

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a transmis ulterior că femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar luni, 10 ianuarie, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

ADVERTISEMENT

“Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, a anunţat IPJ Constanţa, conform News.ro.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: