Life

La 5 ani, fetița Biancăi Drăgușanu a fost operată: “A trecut prin anestezie generală”

Fetița Biancăi Drăgușanu a suferit o intervenție chirurgicală. Fosta soție a lui Victor Slav le-a povestit fanilor ce a pățit micuța și a dezvăluit că a avut emoții foarte mari.
10.03.2022 | 17:32
La 5 ani fetita Biancai Dragusanu a fost operata A trecut prin anestezie generala
La 5 ani, fetița Biancăi Drăgușanu a fost operată
ADVERTISEMENT

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a fost operată. Diva a mărturisit că medicii au sfătuit-o să facă operația cât mai repede.

La 5 ani, fetița Biancăi Drăgușanu a fost operată: “A trecut prin anestezie generală”

Fetița Biancăi Drăgușanu a fost internată la un spital de copii din Capitală și a suferit o intervenție chirurgicală. Vedeta a dezvăluit că a luat această decizie după ce s-a sfătuit cu medicii, iar aceștia i-au spus că nu mai amâne operația.

ADVERTISEMENT

Micuța a fost operată de polipi și se simte foarte bine. Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit fanilor săi că a avut emoții foarte mari și nu a putut să doarmă toată noaptea, gândindu-se că Sofia, la doar 5 ani,  va face prima anestezie generală.

“Pentru mine ziua de astăzi a început cu mari emoții pentru că Sofia a trecut prin prima ei anestezie generală și sper că ultima, deoarece am decis, împreună cu medicul nostru să o operăm de polipi. A fost o fetiță curajoasă, s-a trezit, este la Spitalul de Copii Gomoiu. Sunt foarte emoționată, n-am putut să dorm deloc azi-noapte, am avut așa emoții”, a spus Bianca Drăgușanu într-un video postat pe InstaStory. 

ADVERTISEMENT

Și cum vedeta nu-i refuză nimic fetiței sale, dis de dimineață, aceasta a pornit la cumpărături. Sofia i-a făcut o listă cu jucăriile preferate.

“Mă așteaptă să vin cu jucării și surprize”, a mai dezvăluit vedeta.

Fanii au reacționat imediat după ce au aflat ce s-a întâmplat și au scris zeci de mesaje.

“Fiți puternice și unite mereu .❤️❤️❤️multă sănătate Sofiei. / Ador❤️ multă sănătate fetiței și ție! /  Și unii copii se nasc direct diamante, deci nu mai trebuie nici măcar șlefuite ! Sănătate vouă si tuturor oamenilor de pe pământ și pace să fie !”, sunt câteva dintre mesajele primite de Bianca Drăgușanu după ce a postat o fotografie făcută de ziua sa în care apare alături de Sofia.

ADVERTISEMENT