Fetiță de 12 ani, găsită spânzurată în camera sa. Era cunoscută pentru farsele morbide pe care le făcea

Claudiu Ilie   
în HotNews
12/09/2020, 19:16
Fetiță de 12 ani, găsită spânzurată în camera sa. Era cunoscută pentru farsele morbide pe care le făcea
Fetița s-a spânzurat la numai 12 ani/ Sursa foto - facebook

O fetiță de 12 ani din Marea Britanie s-a spânzurat în camera ei, iar autoritățile au încercat aproape un an să staabilească dacă moartea ei a fost un asasinat, o sinucidere sau o farsă care nu a ieșit cum trebuia. Fata era cunoscută pentru farsele pe care le făcea, scrie mirror.co.uk.

Tasmia Haque a fost găsită spânzurată în casa în care locuia în Sneinton, Nottingham, pe 2 octombrie 2019. În pofida încercărilor de resuscitare, ea a murit  la spital.

Privarea prelungită de oxigen a creierului a dus la leziuni cerebrale care i-au fost fatale. Medicul legist Elizabeth Didcock a stabilit că moartea nu a fost una suspectă de crimă, neexistând nicio probă că o altă persoană a fost implicată în moartea ei.

Farsă ratată sau sinucidere?

Rămâne însă incert faptul dacă moartea a fost o sinucidere sau o farsă nereușită. ”Am găsit probe în telefonul Tasmiei că îi plăcea să facă farse”, a spus un detectiv al poliției britanice.

În telefon, au fost găsite fotografii cu ea machiată astfel încât să pară că avea vânătăi sau cicatrici, iar apropiați ai săi au relatat că fata făcea des astfel de farse.

Părea o partea a firii sale… să încerce să fie amuzantă, dar știm că exista și tristețe în viața ei”, a spus inspectorul Austin.

Totuși, ancheta a arătat că nu frecventase site-uri legate de sinucidere sau acte de automutilare. De asemenea, nu există niciun bilet de adio care să confirme definitiv ipoteza sinuciderii.

La momentul morții, Tasmia nu era în atenția serviciilor de asistență socială și nici nu avea probleme grave care să fi determinat autoritățile să se implice.

Întrebată dacă era îngrijorată de starea de spirit a fiicei sale, mama Tasmiei le-a răspuns anchetatorilor: ”N-am avut niciun fel de griji. Nimic”.

Închide ×