Fetiță de 13 ani, agresată de șoferul unui microbuz școlar: „I-a pus mâna pe picior și pe sân”

Daniel Șuta   
în HotNews
11/09/2019, 08:55
Fetiță de 13 ani, agresată de șoferul unui microbuz școlar: „I-a pus mâna pe picior și pe sân”
Șoferul unui microbuz școlar, acuzat de agresiuni sexuale în serie. Sursa foto: Observator Antena 1

O fetiță de 13 ani ar fi fost agresată de șoferul unui microbuz școlar, însă polițiștii nu au făcut nimic pentru ea. Unul dintre agenții care trebuia să se ocupe de caz este bănuit de abuz în serviciu acum chiar în dosarul dispariției Alexandrei Măceșanu. Victimele au făcut declarații cutremurătoare în fața procurorilor despre cum se purta respectivul șofer cu el, însă degeaba. Procurorii s-au făcut că plouă.

Fetiță de 13 ani, pipăită de șoferul microbuzului școlar. Procuror: Fapta nu există

O fetiță de 13 ani a povestit pentru Observatorul Antenei 1 calvarul prin care trecea zi de zi când se ducea la școală. Fata din județul Olt povestește că șoferul microbuzului școlar o atingea des, îi deschidea pantalonii și îi punea mâna pe organele intime. Unul dintre agenții care i-a schimbat declarația fetei este chiar unul din agenții învinuiți în dosarul Măceșanu.

„Mi-a pus mâna pe picior şi uneori m-a şi deschis la pantaloni, atingându-mă în zonele intime şi atunci eu îl loveam cu palmele şi fugeam speriată acasă”, a povestit una dintre victime, căci nu a fost singura, scrie a1.ro.

șofer microbuz
Mărturiile victimelor sunt cutremurătoare. Foto: Captură Observator Antena 1

Mama tinerei a sunat la 112 pentru că polițiștii nu o luau în seamă

„Cum să primesc eu acasă că el e nevinovat? Aşa scrie că e nevinovat. De la Parchet am primit că nu există fapta, mi s-a spus”, a declarat îndurerată mama fetei.

Mama tinerei de 13 ani a fost nevoită să sune la 112 pentru că polițiștii locali nu au vrut să înregistreze plângerea, fără să explice motivele. În motivarea procurorilor scrie, culmea, că polițiștii s-au autosesizat în această speță, lucru total fals. Bărbatul în vârstă de 62 de ani nu mai are voie să conducă microbuzul școlar, în urma deciziei primarului localității de lângă Caracal.

 

 

Închide ×