News

Fetița de 3 ani care dispăruse dintr-o comună din Constanța, găsită moartă. Zeci de polițiști și câini au căutat-o

O fetiță de doar 3 ani a fost găsită moartă pe un câmp după ce fusese dată dispărută.
11.06.2021 | 23:06
Fetita de 3 ani care disparuse dintro comuna din Constanta gasita moarta Zeci de politisti si caini au cautato
ADVERTISEMENT

Zeci de polițiști și câini de urmă au căutat-o pe micuță. Aceasta a dispărut de acasă, din localitatea Saraiu, joi, în jurul orei 17.00. După aproape 24 de ore aceasta a fost găsită moartă pe un câmp, la aproape 4 kilometri de locul de unde plecase.

La căutări au participat peste 80 de forțe: polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, pompieri, jandarmi, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, dar și voluntari.

ADVERTISEMENT

Fetița de 3 ani care dispăruse dintr-o comună din Constanța, găsită moartă

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost informat că o fetiță de 3 ani a dispărut din localitatea Saraiu. Aceasta ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinți. Când și-au dat seama că a dispărut aceștia au căutat-o, dar nu au mai găsit-o.

Din acel moment polițiștii au început să o caute pe micuță. De asemenea au avut loc și audieri pentru a se stabili exact cum a dispărut fetița de 3 ani.

ADVERTISEMENT

La acțiune de căutare au participat peste 80 de persoane. Au fost cercetate mai multe clădiri abandonate, terenuri sau locuințele persoanelor care o cunoșteau, fără niciun rezultat.

“Au fost folosiți câinii de urmă, atât în fază inițială de cercetare la fața locului, cât și la verificările în teren, care au vizat eventualele trasee parcurse de minoră.

ADVERTISEMENT

La căutări au participat peste 80 de forțe: polițiști din cadrul IPJ Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi, dar și voluntari.

Totodată, au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ, după ce ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat, vineri, la Zalău, despre cazul minorei.

ADVERTISEMENT

Fetița a fost găsită moartă

Din păcate, vineri, în jurul orei 11.00 copila a fost găsită moartă pe un câmp la aproape 4 kilometri de casă. La căutarea micuței a participat și echipa Câini de Salvare CCU.

“Solicitarea IPJ Constanța a venit ieri seară în jurul orei 23:00. În mai puțin de o oră colegii s-au mobilizat și au plecat către locație.

La ora 03:30 au început căutarea în teren cu echipe mixte om-câine (7 voluntari + 3 câini). Intervenția colegilor noștri s-a derulat pe o perioadă de 5 ore în care au acoperit peste 30 km”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a Clubul Câinilor Utilitari.

ADVERTISEMENT
Tags: