News

Fetiță de 4 ani din Capitală, transportată la spital cu convulsii. Ar fi mâncat săpun la grădiniță 

04.03.2021 | 12:03
Fetita de 4 ani din Capitala transportata la spital cu convulsii Ar fi mancat sapun la gradinita
ADVERTISEMENT

O fetiță de 4 ani din Capitală a fost transportată de urgență la spital direct de la grădiniță, cu convulsii, după ce ar fi mâncat săpun. Incidentul a avut loc joi dimineață în Sectorul 1.

Din primele informații, incidentul a fost semnalat la Grădinița 46, acolo unde un echipaj SMURD a ajuns rapid după un apel la Serviciul Unic de Urgență 112.

ADVERTISEMENT

Fetița a leșinat în timp ce se află alături de colegii săi de clasă la orele obișnuite. Părinții acesteia afirmă că fiica lor ar fi mâncat săpun, anunță Antena 3.

Fetiță de 4 ani din Capitală, la spital cu convulsii, după ce a mâncat săpun la grădiniță

Potrivit sursei citate, fetița a fost dusă de urgență la spital, fiind inconștientă. Cadrele medicale afirmă că fetița a făcut o criză de tip convulsie.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce au constatat gravitatea situației, cei de la grădinița din Sectorul 1 au sunat de urgență la 112, iar o ambulanță a ajuns la fața locului.

Medicii au stabilizat-o, iar micuța a ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu din București pentru mai multe investigații.

ADVERTISEMENT

Momentan, fetița are febră, dar este în afara oricărui pericol, starea ei fiind stabilă. Ea a ajuns la spital cu o convulsive în context febril, avea 39,7.

Doctorii nu i-au pus diagnostic, este în evaluare și urmează să se stabilească dacă se internează sau nu, mai anunță sursa citată.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare… 

Tags: