Life

Fetița de 5 luni a lui Bogdan Vlădău, jignită în mediul online. Gina Chirilă a reacționat ca o leoaică

21.10.2020 | 15:07
Fetita de 5 luni a lui Bogdan Vladau jignita in mediul online Gina Chirila a reactionat ca o leoaica
Gina Chirilă și Katia - poza pentru care a fost nevoită să blocheze o internaută. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fetița lui Bogdan Vlădău și a Ginei Chirilă a fost victima unei răutăți de neînțeles în mediul online, la doar cinci luni pe care le are.

Iubita lui Vlădău a postat pe Instastory comentariul răutăcios primit de la o urmăritoare, care i-a numit copila drept „accesoriu” după ce a văzut fotografia cea mai recentă postată de manechină.

ADVERTISEMENT

Gina i-a îndemnat pe fanii ei să îi dea report și block individei care se plictisea atât de tare încât a ajuns să se lege de un copil nevinovat.

O internaută pe nume Laura i-a scris „Frumos accesoriu” partenerei lui Bogdan Vlădău, iar asta a scos-o din sărite pe proaspăta mămică.

ADVERTISEMENT

Gina Chirilă, război pe Instagram pentru fetița pe care o are cu Bogdan Vlădău

„Prea trist ce se întâmplă. Comentariu primit de la o femeie. Spun femeie pentru că nu ar trebui să avem astfel de comentarii între noi niciodată, dar atunci când bunul simț, educația și empatia lipsesc, asta se întâmplă… Trist”, a scris Gina pe Instastory.

„Eu am dat report și block acestei persoane. Dacă găsiți acest comentariu ofensiv, vă rog să îi dați și voi report pentru că astfel de persoane nu au ce căuta aici. Mulțumesc”, a completat fotomodelul.

ADVERTISEMENT
bogdan vlădău gina chirilă
Iubita lui Bogdan Vlădău le-a cerut fanilor să îi dea report femeii care i-a numit copila drept accesoriu

Pe micuța născută pe 25 mai o cheamă Katia

Gina Chirilă a devenit fericita mămică a unei fetițe căreia i-a pus numele Katia, pe 25 mai. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities este extrem de fericită și mândră de familia ei, bebelușa Katia fiind centrul Universului acum pentru ea, persoana pentru care are cea mai multă atenție, cea care îi ”rupe” tot timpul din lume.

Fetița celor doi manechini s-a născut fără probleme, iar sarcina vedetei a decurs normal până în ultima clipă. În momentul venirii pe lume, Katia a primit nota 10 de la medici, iar de atunci s-a făcut tot mai frumușică pe zi ce a trecut.

ADVERTISEMENT

Fotografia pentru care Gina Chirilă a primit acel comentariu urât a strâns în ultimele ore peste 24.000 de inimioare pe rețeaua Instagram.

ADVERTISEMENT