News

Fetiță de 8 ani, dispărută dintr-un sat din Buzău! Micuța a fost găsită a doua zi după o mobilizare generală

14.09.2019 | 10:27
Fetita de 8 ani disparuta dintrun sat din Buzau Micuta a fost gasita a doua zi dupa o mobilizare generala

O fetiță de 8 ani a dispărut dintr-un sat din Buzău! Poliția face acum apel la populație pentru găsirea micuței. La data de 13 septembrie,în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, Ploscaru Nicolet, de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, sat Recea, județul Buzău, a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locație situată la aproximativ 500 de metri de domiciliu şi nu a revenit.


UPDATE / Nicoleta, fetița dată dispărută din Buzău, a fost găsită într-o poieniță, lângă comuna Bisoca. Din fericire, minora nu prezenta urme de violență pe corp. Peste 130 de poliţişti şi jandarmi au participat la căutarea micuței, numărul echipajelor de intervenție fiind aproape triplat față de startul acțiunii.

Fetiță de 8 ani, dispărută dintr-un sat din Buzău! Fetița
Fetița a fost găsită de echipajele de intervenție. Sursa foto – facebook

 


Fetiță de 8 ani, dispărută dintr-un sat din Buzău!

Semnalmente acesteia sunt înălțime 120 cm, greutate 30 kg, păr șaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, față ovală. Fetița era îmbrăcată cu tricou de culoare alb, pantaloni negri lungi tip colant şi pantofi sport, roșu cu negru. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

La acest moment sunt angrenaţi în căutări aproximativ 60 de poliţişti, 5 jandarmi, 9 pompieri, voluntari din partea familiei şi paznici de vânătoare. De asemenea, sunt utilizaţi 2 câini de urmă. Fata ar fi pornit într-o zonă de fâneaţă, unde cosea bunicul său, însă trebuia să traverseze o porţiune de pădure pentru a ajunge la el. „Poliţiştii buzonieni au fost sesizaţi în jurul orei 21:00 că o minoră a plecat de acasă către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri de locuinţă.

Fetiță de 8 ani, dispărută dintr-un sat din Buzău! Fetița
Fetița a dispărut în drum către bunicul ei. Sursa foto – facebook

Mobilizare generală pentru găsirea micuței

La plecarea de la domiciu, copilul şi-ar fi manifestat intenţia de a se duce către bunicul său, care se afla în acel moment în locaţia respectivă, desfăşurând activităţi agricole, cu menţiunea că pentru a ajunge acolo, minorei îi era necesar să parcurgă parte din distanţă printr-o zonă împădurită”, a precizat Ane-Mari Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Ultima dată fetița a fost văzută de bunică.

Tags: