News

Fetiță de cinci ani, sfâșiată de un câine de luptă nedresat. Copiii au privit terifiați

19.08.2020 | 15:28
Fetita de cinci ani sfasiata de un caine de lupta nedresat Copiii au privit terifiati
ADVERTISEMENT

O fetiță de cinci ani a fost sfâșiată de un câine de luptă nedresat. Tragedia s-a produs în fața altor copii care nu au putut decât să privească speriați cum partenera lor de joacă este atacată grotesc și târâtă de câine.

Au fost scene traumatizante pentru oricine, cu atât mai mult pentru un minor. Momentele terifiante au avut loc într-o localitate din judeţul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Fetița, în vârstă de doar cinci ani, se juca liniștită împreună cu alți copii. Apoi din senin a fost atacată brutal și sfâşiată de câinele vecinilor ei, chiar pe strada din faţa casei.

O fetiță a fost sfâșiată de câine. În ce stare se află

Fata a fost transportată mai întâi la Spitalul din Râmnicu Vâlcea. Situația era atât de gravă, încât doctorii au decis apoi să o trimită la un spital din Capitală. Copila avea răni grave și era nevoia de un tratament cât mai bun pentru ca stare ei să se amelioreze.

ADVERTISEMENT

Episodul șocant s-a produs pe strada unde locuiește fata. Ea ieșise la joacă și se plimba cu bicicleta, când căinele vecinilor a evadat din curte și a atacat-o fulgerător. Ceilalți oameni au privit îngroziți.

“Cică fata proprietarei câinelui i-a dat drumul şi copiii se plimbau pe strada asta de aici. Câinele s-a repezit pe fată şi a căzut şi a luat-o de aici”, a spus un localnic.

ADVERTISEMENT

Câinele face parte din rasa Akita Inu. In general nu sunt agresivi, dar comportamentul lor depinde foarte multe de felul cum sunt dresați de stăpân. Poliţiştii au deschis un dosar penal impotriva proprietarului, pentru vătămare corporală din culpă.

Starea fetei de cinci ani atacată de câine este stabilă în acest moment, dar coșmarul acestei amintiri va fi foarte greu de șters din memoria copilei.

ADVERTISEMENT

Un astfel de episod poate lăsa răni adânci, care se vindecă foarte greu. Din păcate, în România, sunt destui posesori de câini care nu respectă regulile unei societăți care ar fi trebuit să devină civilizată până în anul 2020.

ADVERTISEMENT