News

Fetiţa din Dâmboviţa a murit sugrumată! Anunţul a fost făcut de medicii legişti

Autor: Bogdan Solomon | 23.09.2019 | 16:55
Fetiţa din Dâmboviţa a murit sugrumată! Anunţul a fost făcut de medicii legişti
Fetița din Dâmbovița a fost ucisă prin sugrumare. Sursa foto: adevarul.ro

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul fetiție de 11 ani din Dâmbovița, găsită moartă la scurt timp după ce a fost dată dispărută. Potrivit celor mai recente informații transmise de medicii legiști, fetița ar fi fost ucisă prin sugrumare.

Anunțul medicilor legiști în cazul fetiței din Dâmbovița

Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ştrangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Totodată, a fost dată publicității prima imagine cu mașina închiriată de principalul suspect, un cetățean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la bordul unui avion. Respectivul automobil a fost reperat în zona din care a dispărut copila și a întârziat pe traseu aproximativ 30 de minute, timp în care presupusul ucigaș a circulat haotic, în scopul de a căuta ceva anume, comportament despre care specialiștii susțin că este caracteristic unui pedofil.

Prima imagine cu fetița de 11 ani în mașina suspectului. Sursa foto: antena3.ro
Prima imagine cu fetița de 11 ani în mașina suspectului. Sursa foto: antena3.ro

Primarul susține că mașina cu fetița a trecut prin fața casei sale

Primarul din localitatea Gura Suţii, Dinu Constantin, susține că maşina cu fetița răpită a trecut prin fața casei sale, însă nu a putut fi identificată în timp util, întrucât aparţinea unei firme care o cedase altei firme, iar aceasta din urmă a închiriat-o ulterior persoanelor private.

S-a refăcut traseul, dar până să ajungă la concluzia că ar fi maşina asta … sâmbătă pe la ora 10:00 – 11:00 … această maşină a fost luată în vizor, a fost greu de găsit cine e proprietarul maşinii. (…) Maşina cu acest individ pe raza localităţii nu a stat decât 4 minute jumătate – 5 minute.

Când a ieşit pe strada principală de pe străduţa aceea, probabil că a înfăşcat-o şi a plecat şi atât a durat. A trecut prin faţa porţii micuţei. La camera de la Primărie se vede … îmbrăcămintea cu pantalonaşi roz, cu hanoracul, se vede pe bancheta din dreapta şoferului, a declarat primarul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!