News

Fetița din Dâmbovița ucisă de olandez, înmormântată astăzi. Sute de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum

26.09.2019 | 15:04
Fetita din Dambovita ucisa de olandez inmormantata astazi Sute de oameni au venit sa o conduca pe ultimul drum

Jale mare pe ulițele localității dâmbovițene Gura Șuții, acolo unde Mihaela Adriana Fieraru este condusă pe ultimul drum. Fetița de doar 11 ani a fost victima unui psihopat olandez, pedofil cu acte în regulă, despre care polițiștii români ar fi trebuit să fie informați că acesta va veni în România.

Fata ucisă de pedofilul olandez este înmormântată astăzi

Autoritățile din România nu au fost însă avertizate că pe teritoriul țării va ateriza un pedofil olandez, așadar acesta a fost liber să se plimbe prin țară. Olandezul i-a curmat viața fetei care este consudă astăzi pe ultimul drum de rude, vecini și prieteni.

La înmormântarea fetei pare că ia parte tot satul, deoarece străduțele par neîncăpătoare. Părinții fetei sunt răvășiți de durere și încă se întreabă de ce a pățit o asemenea tragedie fiica lor în vârstă de doar 11 ani. Aceștia cer să se facă lumină în anchetă, însă cel care ar trebui să dea explicații s-a sinucis. Mama fetei a fost distrusă de durere lângă sicriul fetei. “Are pe ea numai tăieturi… Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă. Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji”, a declarat femeia, pentru România TV.

Fata ucisă de pedofilul olandez este înmormântată astăzi
Fata ucisă de pedofilul olandez este înmormântată astăzi. Sursa foto: stirilekanad.ro

Principalul suspect și-a pus capăt zilelor

Olandezul în vârstă de 46 de ani a intrat cu mașina personală într-un TIR din Olanda, iar în urma impactului se pare că a murit pe loc. Acesta era monitorizat de polițiștii olandezi, însă nu știa acest lucru, deoarece era filat de o mașină de poliție aflată la o distanță considerabilă.

Anchetatorii încearcă să refacă drumul parcurs de suspectul principal și apar informații halucinante în fiecare moment al investigației. În urma tragediei de la Gura Șuții, unde Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani, a fost găsită decedată după ce a dispărut chiar în drumul de la școală spre casă. Aceasta se pare că a fost răpită de olandez, iar în numai 30 de minute era deja moartă. Fata a fost sugrumată, iar trupul său lipsit de viață ar fi fost batjocorit.

Vestea morții fetei de 11 ani i-a șocat pe colegii ei de clasă. Doar 9 copii s-au dus la scoală a doua zi, de teamă să nu fie și ei uciși. Elevii au primit consiliere din partea psihologilor trimiși în zonă de Inspectoratul Școlar. Pentru a preveni absenteismul în masă după tragedie, dar și pentru mai multă siguranță a elevilor, a fost introdus transport școlar.