News

O fetiță de doi ani din Iași, cu capul spart și coastele rupte, a murit. Rănile ar fi fost provocate de mama sa. Update

Fetiță de doi ani din Iași, în comă, cu capul spart și coastele rupte. Mama ar fi vinovată.
13.09.2021 | 08:46
O fetita de doi ani din Iasi cu capul spart si coastele rupte a murit Ranile ar fi fost provocate de mama sa Update
ADVERTISEMENT
13-09-2021
08:24

Fetița a murit. Ea avea capul spart și mai multe coaste rupte

Fetița de doi ani a decedat în urma rănilor suferite. Acum, tatăl copilei o acuză pe mama acesteia că i-a provocat moartea.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Caz şocant în Iaşi, unde o fetiţă în vârstă de doar doi ani a ajuns în comă la spital, cu răni grave. Copila are mai multe coaste rupte, este plină de vânătâi şi are capul spart.

Fetiță din Iași, în comă, la spital. Mama ar fi vinovată pentru rănile sale

Vinovată de rănile fetiței ar fi chiar mama acesteia, rudele fiind cele care o acuză. Femeia a povestit că cea mică a ajuns în starea aceasta precară de sănătate după ce ar fi lăsat-o singură în baie timp de trei minute.

ADVERTISEMENT

Femeia ar fi pus-o pe fetiță acolo să îi facă baie, dar a trebuit să plece, moment în care fiica ei s-ar fi lovit foarte tare în cadă, fiind singură. Cel puțin aceasta este povestea pe care a spus-o mama copilei.

Fetița era inconștientă când a venit mama sa, iar ea a intrat în stop cardiac, conform Gândul. Femeia susține că ea a început să o muște pe fetiță pentru a-și reveni.

ADVERTISEMENT

”Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cadă cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Rudele femeii nu cred povestea. Ele nu își explică loviturile de pe corpul copilei

Totuși, pe aceasta nu o cred rudele femeii, care susțin că fetița nu avea cum să ajungă în starea aceasta, cu capul spart și cu mai multe coaste rupte fiindcă se afla în cadă.

ADVERTISEMENT

Acum, mătușa copilei se întreabă de unde provin toate acele lovituri pe care aceasta le are pe corp. Explicația pentru stopul cardio-respirator ar putea fi înecul, dar rudele nu găsesc explicații pentru toate celelalte răni ale fetiței.

Mai mult decât atât, mătușa spune că fetița nu mai are nicio șansă de supraviețuire, ea fiind în moarte cerebrală.

ADVERTISEMENT

”Are coaste rupte, capul spart, fata nu mai are nicio şansă, că e în moarte cerebrală şi tot îi repetă că fata lui e moartă.

Stopul poate l-a făcut prin înec, dar coaste rupte… celelalte lovituri de unde sunt?”, a declarat mătușa fetiței.

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a fetei în vârstă de doi ani.

”Pacienta menţine o stare critică. Au fost anunţate instituţiile statului pentru a investiga modul de producere al accidentului.

A fost solicitată şi o expertiză de la IML”, a spus Lavinia Ionescu, medic coordonator ATI la Spitalul „Sf.Maria” din Iaşi.

ADVERTISEMENT
Tags: