Life

Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley e, de fapt, băiat? Indiciul pe care l-a dat artistul

26.10.2020 | 20:37
Fetita Ginei Pistol si a lui Smiley e de fapt baiat Indiciul pe care la dat artistul
ADVERTISEMENT

„Cumva fetița s-a făcut băiat?” a întrebat o fană care l-a văzut pe Smiley în mediul online. Artistul apare pe Instagram cu o suzetă albastă în gură, cu inscripția „bad boy”.

Gina Pistol și Smiley anunțaseră anterior că așteaptă o fetiță. Ei au dat vestea cea mare printr-un filmuleț postat pe YouTube care se numește „Noi acum înseamnă 3”.

ADVERTISEMENT

„A început joaca! Suntem fericiti, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu:) Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje.”, au scris ei, la momentul respectiv

Fetiță sau băiat? Smiley își nedumerește fanii cu o postare pe Instagram

Cântărețul apare pe Instagram cu o suzetă albastră pe care scrie ”băiat rău” în limba engleză alături de mesajul „n-aș pune poza asta, dar mă grăbesc să dau în mintea copiilor”. Atât el, cât și Gina Pistol anunțaseră inițial că vor deveni părinții unei fetițe.

ADVERTISEMENT

„N-am avut niciodată în plan să fie fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că este băiat și am zis că ce o fi, să fie sănătos! Când am aflat că o să fie fetiță, m-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată…o să fiu terminat (râde), pentru că tații de fete devin foarte sensibli la fete.

E foarte greu să-i refuzi ceva. Ești victimă totală! Deja m-am emoționat. Abia aștept să se întâmple. E un om pentru care voi face orice!”, a declarat, entuziasmat, viitorul tătic la momentul marii dezvăluiri.

ADVERTISEMENT
Smiley
Smiley cu suzeta albastră cu inscripția „bad boy”
Sursa foto: Instagram

Imaginea solistului creează confuzie, fanii felicitâdu-l pentru băiețelul ce va veni pe lume, dar și întrebând cum de fetița s-a transformat în băiat. Artistul nu a răspuns încă provocărilor lansate de admiratorii curioși.

Nici Gina Pistol nu pare foarte hotărâtă să meargă pe roz, ea tocmai ce a distribuit o fotografie prin care arată admiratorilor un cărucior de bebeluș. Aceasta a mers pe o culoare mai închisă, care i s-ar potrivi unui băiețel.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de 3 ani, iar la sfârșitul lunii trecute au anunțat venirea pe lume a primului lor copil. Fericiți și entuziasmați, aceștia au declarat că vor avea o fetiță, dar acum planul inițial se pare că a suferit modificări.

ADVERTISEMENT