Life

Fetița lui Florin Dumitrescu, de urgență la spital. Soția bucătarului a dezvăluit prin ce a trecut Ava

Florin Dumitrescu, celebrul jurat al emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, a avut parte de un moment neplăcut cu una dintre fiicele sale.
14.09.2021 | 22:17
Fetita lui Florin Dumitrescu de urgenta la spital Sotia bucatarului a dezvaluit prin ce a trecut Ava
Fetița lui Florin Dumitrescu, de urgență la spital. Soția bucătarului a dezvăluit prin ce a trecut Ava. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ava, fetița cea mare a lui Florin Dumitrescu, a ajuns de urgență la o unitate medicală. Soția vedetei, Cristina Sima, a dezvăluit care este motivul pentru care s-a ajuns în această situație.

Blondina a lipsit din mediul virtual pentru că a fost nevoită să stea alături de fiica sa, la spital. Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale după o căzătură în curtea casei.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care Ava a ajuns să aibă acum mâna în ghips, lovitura fiind una destul de puternică pentru fiica lui Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, momente de panică. Ce a pățit fiica cea mare a juratului de la Chefi la cuțite

Cristina Sima a postat o imagine în care Ava este îngrijită de un medic, soția juratului de la Antena 1 mărturisind că este mulțumită de doctorii care-și fac meseria până la capăt.

ADVERTISEMENT

„Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni”, a scris vedeta pe InstaStory.

Ulterior, frumoasa blondină s-a arătat surprinsă de curajul fiicei sale, asta pentru că Ava nu a dorit să stea acasă și a mers la școală, chiar și cu mâna ruptă.

ADVERTISEMENT

Este vorba de membrul superior stâng, lucru care, cel mai probabil, nu o va încurca prea mult perioada asta la studii pentru că abia a început anul școlar și nu are teme.

„Copilul meu mi-a dat o mare lecție de curaj! Au mai multă forță în ei decât credem. Când s-a întâmplat asta? Ieri erau mici și azi sunt amândouă școlărițe”, a mai spus Cristina Sima.

ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Dumitrescu a postat și o fotografie cu Ava și Mia din prima zi de școală, copilele fiind îmbrăcate cu o uniformă foarte elegantă.

Ava și Mia, fiicele lui Florin Dumitrescu, la școală
Ava și Mia, fiicele lui Florin Dumitrescu, la școală. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Florin Dumitrescu, pregătit să fie tată pentru a treia oară

Florin Dumitrescu și Cristina Sima formează un cuplu frumos și solid. Au o familie minunată alături de cele două fete, dar nu ezită să vorbească despre al treilea copil.

Cunoscutul jurat de la „Chefi la cuțite” a mărturisit la un moment dat că nu exclude posibilitatea să devină tată pentru a treia oară.

„Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg să mai fac copii!”, a spus bucătarul în emisiunea de la Antena 1, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT