News

Fetiță româncă de 11 ani, bătută crunt de colege pentru că a trimis mesaje unui băiat, în Italia. Reacția părinților

O fetiță în vârstă de 11 ani care locuiește în Italia, însă e de origine română, a fost bătută crunt de colegi dintr-un motiv incredibil.
22.02.2023 | 23:52
Fetita romanca de 11 ani batuta crunt de colege pentru ca a trimis mesaje unui baiat in Italia Reactia parintilor
Bătaie la școală. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fata a fost pedepsită pentru că a îndrăznit să trimită mesaje unui băiat care ar fi avut deja iubită. Potrivit Corriere di Arezzo, incidentul a avut loc sâmbătă, 18 februarie, în Arezzo, Toscana.

Fată de 11 ani din Italia, bătută crunt de colegi

Colegii bătăuși au pus minuțios la cale planul de pedepsire al fetei, așteptând-o pe aceasta pentru mesajele trimise unui alt coleg. Fetița a fost ademenită într-o parcare, unde a fost bătută de un grup de aproximativ 30 de copii.

ADVERTISEMENT

Majoritatea dintre aceștia erau fete, însă au participat și băieți, deși mulți dintre ei au preferat să stea deoparte și să urmărească incidentul. Fata a fost lovită cu pumnii și picioarele și trasă de păr. Mai mult, unul dintre colegi a filmat bătaia și a postat-o pe rețelele de socializare.

Situația a devenit și mai șocantă când părinții fetei au transmis că cei care au bătut-o au folosit inclusiv o curea. Plină de răni și vânătăi, copila a ajuns la spital unde medicii au constatat că va avea nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Părinții sunt indignați, însă au reacționat și au făcut o plângere la Poliție, iar oamenii legii au reușit să identifice șapte dintre cei care au participat la agresiune. Cu toate acestea, majoritatea sunt fete și au sub 14 ani, deci nu pot fi trase la răspundere din punct de vedere legal.

Excepție vor face adolescenții care au participat la acest eveniment și au împlinit 14 ani. Părinții fetei speră ca justiția din Italia să facă dreptate. Un caz similar, la fel de șocant, a fost înregistrat la un liceu din Făurei, în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Și aici mai multe fete s-au bătut tot din cauza unui băiat, în timp ce restul colegilor îi aplaudau și filmau. În bătaie au fost implicate trei adolescente de la Liceul Teoretic ”George Vâlsan” din Făurei, Brăila.

Inspectoratul Școlar Brăila a intrat pe fir pentru a investiga acest caz, iar Poliția a deschis dosar penal. Aparent trei fete s-au bătut pentru că iubeau același băiat, astfel că au decis să afle cine e vrednică de flăcău cu ajutorul pumnilor și picioarelor.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la dată de 13 februarie, în jurul orei 9,50, în incinta unui liceu de pe rază orașului Făurei, în pauză dintre cursuri, o elevă, în vârstă de 17 ani, din Făurei, ar fi agresat o altă elevă, colegă de clasa, în vârstă de 16 ani, din comună Surdila-Greci.

Elevă agresată nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauza sunt continuate verificările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violente”, transmitea IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT
Tags: