News

Fetița ucisă în Dâmbovița, răpită când mai avea 300 de metri până acasă. Ultimele imagini cu micuța în viață

23.09.2019 | 11:02
Fetița a fost ucisă după ce a plecat de la școală. Sursa foto - facebook.

Fetița ucisă în Dâmbovița a fost răpită când mai avea doar 300 de metri până acasă. De altfel, anchetatorii continuă să descopere noi amănunte tulburătoare despre acest caz. Micuța a plecat de la şcoala din comuna Gura Şuţii vineri după-amiază. În imaginile surprinse de o cameră amplasată chiar pe școală, Mihaela este fetiţa cu pantaloni roz. Ulterior, copila a fost filmată de o altă cameră, când mai avea puțin până acasă. Aceasta este, din păcate, ultima dovada a faptului că era în viaţă. VEZI IMAGINILE AICI

Fetița ucisă în Dâmbovița, răpită când mai avea 300 de metri până acasă

A fost o întreagă mobilizare pentru găsirea ei. Poliţişti, jandarmi cu câini de urmă, lucrători ISU şi voluntari au pornit în căutarea micuței. Aceştia au folosit şi două drone. Disperate, rudele copilei au sperat până în ultima clipă că aceasta va fi găsită în viaţă. Din nefericire, trupul Mihaelei a fost descoperit la două zile distanță, cu ajutorul elicopterului care a survolat o porţiune de pădure din Produleşti, o localitate aflată la nici şapte kilometri de Gura Şuţii.

Potrivit celor care au ajuns acolo, fetiţa prezenta urme evidente de violenţă pe corp. Din primele informații, copila ar fi fost răpită de un cetățean străin, dusă pe un câmp și omorâtă. Principalul suspect este un bărbat de 47 de ani din Olanda, susțin surse din anchetă. Potrivit anchetatorilor, micuța a avut parte de un sfârșit dur. În vârstă de 11 ani, aceasta ar fi fost răpită de pe stradă, dusă pe un câmp, acolo unde mai întâi a fost chinuită şi apoi omorâtă.

Fetița ucisă în Dâmbovița, răpită când mai avea 300 de metri până acasă. Fetița
Imagine cu micuța Mihaela părăsind școala și îndreptându-se spre casă. Sursa foto – facebook

Chinuită, apoi ucisă cu sânge rece

Totul s-ar fi întâmplat în nici jumătate de oră. Dacă va fi prins, cel vinovat de moartea fetiţei risca să stea în spatele gratiilor până la 25 de ani. Culmea, înainte de găsirea cadavrului, individul considerat acum principalul suspect, a fost luat la întrebări de polițiști, fără să fie însă și reținut. Între timp acesta ar fi părăsit România. De altfel, întreaga poveste ridică multe întrebări, inclusiv despre felul în care autoritățile au gestionat situația.

”La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi”, a transmis Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa

 

Tags: