Video. Napoli n-a primit ajutor de la Guardiola! Italienii vor juca în Europa League

feyenoord-napoli, champions league, live, video

Napoli avea nevoie de victorie în partida din deplasare cu Feyenoord Rotterdam din ultima etapă a grupei F din Champions League şi să spere într-un succes al celor de l Manchester City în faţa lui Şahtar.

UPDATE, 23:55 / Niciuna dintre variante nu s-a întâmplat şi trupa lui Maurizio Sarri a terminat pe 3 urmând să joace în Europa League. Italienii au pierdut meciul de la Rotterdam cu 2-1 şi asta după ce au aflat că Manchester city este condusă în Ucraina. Vlad Chiricheş a rămas pe banca de rezerve la napoletani.


Italienii se tem de faptul că englezii, care sunt deja calificaţi (VEZI AICI CLASAMENTUL FINAL), nu se vor omorî cu fierea în partida din deplasare cu Şahtior Doneţk, mai ales că în weekend îi aşteaptă marele derby cu Manchester United.

Corriere della Sera a scris că tehnicianul lui Manchester City, Josep Guardiola, i-a trimis un mesaj lui Maurizo Sarri în bcare l-a liniştit în privinţa meciului de la Harkov. ”Linişteşte-te, prietene, vom da totul”, i-a scris spaniolul antrenorului napoletan. VEZI AICI FAZELE IMPORTANTE.

Feyenoord – Napoli LIVE STREAM Champions League. Insigne şi Ghoulam sunt accidentaţi

Feyenoord – Napoli LIVE STREAM Champions League. Maurizio Sarri a spus că echipa sa are nevoie de noroc pentru a se califica în optimi: ”Sperăm, dar vom avea nevoie şi de noroc. Am încredere în Manchester City, sunt sigur că vor juca să câştige”.

Feyenoord – Napoli LIVE STREAM Champions League. Italienii nu îi vor avea la dispoziţie pe Lorenzo Insigne şi Faouzi Ghoulam, ambii accidentaţi. În locul lor, Maurizio Sarri îi va folosi pe Piotr Zielinski şi Christian Maggio.