VIDEO. Şahtior bate în Olanda, iar Napoli e în mare pericol să rateze calificarea

liga campionilor, live video, feyenoord -sahtior donetsk

UPDATE: Nu este o surpriză victoria ucrainenilor, chiar dacă aceştia au jucat ultimul sfert de oră în zece, după al doilea galben văzut de Rakiţki. Cu acest rezultat Şahtior devine o ameninţare reală pentru Napoli la locul 2, returul direct din Italia urmând a fi un meci de foc.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Feyenoord - Sahtior Donetsk LIVE STREAM Liga Campionilor. În mod normal, Manchester City şi Napoli erau marile favorite la calificare din cadrul grupei F. Dacă englezii şi-au respectat până acum statutul, înregistrând două victorii fără drept de apel, nu la fel stau lucrurile cu italienii. Aceştia au fost învinşi în Ucraina, cu acest succes Şahtior devenind brusc o candidată la locul secund! VEZI ONLINE AICI LIVE VIDEO ÎN FORMAT LIVE STREAM MECIUL ŞI TOATE GOLURILE SI CHAMPIONS LEAGUE

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Feyenoord - Sahtior Donetsk LIVE STREAM Liga Campionilor. Olandezii au două înfrângeri seci, lucru care demonstrează că tot la ce mai pot spera este locul 3, care să le prelungească aventura europeană în a doua competiţie intercluburi. În schimb, Şahtior vine la Amsterdam cu gândul clar. O victorie i-ar rezolva, în proporţie de 90 la sută cel puţin participarea în Europa League, dar ar păstra trupa ucraineană cu şanse mari şi la locul 2.

VEZI AICI GOLURILE DIN FEYENOORD - ŞAHTIOR

Cu ce temere intră olandezii în Feyenoord -  Şahtior Donetsk LIVE STREAM Liga Campionilor

Feyenoord -  Sahtior Donetsk LIVE STREAM Liga Campionilor. Feyenoord şi-a bucurat nespus fanii sezonul trecut, când a redevenit campioană după foarte mulţi ani de aşteptare. Însă se pare că asta a fost tot ce a putut, pentru că în actualul sezon merge mult mai prost şi a pierdut deja puncte cu echipe mici pe teren propriu.

Feyenoord - Sahtior Donetsk LIVE STREAM Liga Campionilor. Fezenoord nu are amintiri plăcute cu echipele ucrainene. În 2012 a avut în grupele Ligii Campionilor pe Dinamo Kiev şi a pierdut ambele jocuri, cu 2-1 la Kiev şi cu 1-0 pe teren propriu. De altfel, ultimul succes la Roterdam în Liga Campionilor datează tocmai din 2002, 1-0 cu Fenerbahce.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856