Foto. Gafă monumentală în Olanda! Cum a ajuns tactica unei echipe pe net înaintea meciului

Razvan Nicolae   
în Galerie foto
01/03/2018, 18:05
Foto. Gafă monumentală în Olanda! Cum a ajuns tactica unei echipe pe net înaintea meciului GALERIE FOTO

Feyenoord era mare favorită să se califice în finala Cupei Olandei, însă campioana en-titre din Eredivisie a primit un ajutor nesperat înaintea meciului. Jucătorii celor de la Willem II s-au cazat la un hotel din Rotterdam, unde au ţinut şi o şedinţă tactică.

Erwin van de Looi, antrenorul lui Willem II, le-a trasat sarcinile jucătorilor pentru meciul cu Feyenoord, însă hârtiile cu tactica echipei au rămas într-o sală a hotelului. La scurt timp, foile au ajuns pe reţelele de socializare, iar antrenorul gazdelor a putut să vadă ce-i pregăteau adversarii. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Acuze după Feyenoord – Willem II 3-0

Feyenoord a învins-o pe Willem II, scor 3-0, şi a obţinut calificarea în finala Cupei Olandei. La finalul meciului, Erwin van de Looi a declarat că înfrângerea nu a venit după ce tactica lui a ajuns pe internet şi a precizat că adversarii erau oricum o formaţie puternică.

Cu toate astea, antrenorul lui Willem II a anunţat că nu va mai folosi hotelul din Rotterdam atunci când echipa sa va mai juca contra lui Feyenoord. Acesta a dat vina pe unul dintre angajaţi pentru ceea ce s-a întâmplat.

Închide ×